Evenemanget har varit

TEENAGE RIOT

Scen & Teater

TEENAGE RIOT

TEENAGE RIOT Inkonst

Inkonst

I Teenage Riot tar Ontroerend Goed och regissören Alexander Devriendt fasta på de mer mörka sidorna av att vara tonåring och på den ofullständiga och sårbara moraliska medvetenheten hos unga. På scenen möter vi åtta tonåringar som genom you tube-filmer låter publiken och vuxenvärlden få en skymt av vad som händer bakom stänga dörrar och "stör ej"-skyltar. Det handlar också om längtan efter att få synas och bli iakttagna av tusentals, kanske miljontals åskådare ute i den virtuella världen. För att gjuta ännu mer olja på vågorna utnyttjas också publikens sensationshunger som en katalysator för ungdomarnas överdrifter och våldsutbrott. Det blir en slags konfronterande konspiration mellan aktörerna och åskådarna som båda längtar efter oförglömliga, intensiva bilder.

Teenage Riot är gruppens andra produktion med ungdomar på scenen. I den förra Once and for all we're gonna tell you who we are so shut up and listen visade 13 rebelliska tonåringar upp alla tänkbara aspekter på hur det är att vara tonåring idag i en föreställning som vunnit många priser har turnerat runt om i världen och spelat i bl a Montréal, Sydney, Toronto, Lissabon, Los Angeles, London och New York.

Med Teenage Riot som hade premiär i Gent i maj, har de grävt ännu lite djupare i tonårsproblematiken och även byggt vidare på samarbetet med teatern Kopergietery. Teenage Riot har även den fått ett fantastiskt mottagande av både press och publik, och nominerades bl a till Total Theatre Award vid Edinburghfestivalen i augusti. Spelas på engelska.

Datum: 3 & 4/11
Tid: 19.00
Rum: Teatern
Entré: 160:- stödmedlem: 120:-
u26 år & stud: 95:-,
förköp på Kulturcentralen

Lägg till en tagg
Arrangör av TEENAGE RIOT

Inkonst

Pris

160 kr

Telefonnummer

Websida

http://www.inkonst.com/historia.php

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Malmö, Bergsgatan 29

Spara intressen för TEENAGE RIOT
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för TEENAGE RIOT

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för TEENAGE RIOT

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Museum & Gallerier Teatermuseet
Allt om teater på Kalendegatan
Bar / Restaurang Plockepinn
Lunch, middag och vin på Bergsgatan
Jag söker
Laddar guider...