Evenemanget har varit

W.I.S.P - Check

Hobby & Skapande / Föredrag & Samhälle

W.I.S.P - Check

W.I.S.P - Check Möte på Inkonst

Möte på Inkonst

W.I.S.P (Women In Swedish Performing arts) är ett produktionskontor och ett nätverk för kvinnor och transpersoner inom svensk scenkonst, alla yrkeskategorier. W.I.S.P jobbar för jämställdhet inom scenkonsten, på scenen och bakom. Nu jobbar WISP med metodutvecklingsprojektet WIsp-It, som går ut på att skapa Hands-on-metoder som gör det roligare att vara feminist. Det är bl.a. dags att skapa...

W-Checken!

Det är dags att slå våra kloka huvuden ihop och utforma en rolig och innovativ check för vår scenkonstframtid! Vi ska skapa en Wisp-check. Eller mer undercover: en Waffia-check. Hädanefter ska vi alla ha hela rocken full av konkreta verktyg att langa fram när situationen kräver det. W-check är en normkritisk check som går att använda hands-on för att snabbt scanna av en föreställning, använda i repsalen, utforska sitt material med, checka sin organisation med, skicka till kritikern m.m. En check som blir praktisk och skön att ge som förslag när motstånden tornar upp sig. Hur den kommer att se ut eller vilken form den tar sig vet vi inte än. Den finns inte ännu. Men vi vet att vi vill ha metoder som vi alla kan ta del av, vrida på, ändra form/färg/innehåll på i en never-ending process fram till en scenkonst som pulserar jämställdhet!

Välkommen till W- (W.I.S.P./ Waffia) check-verkstad!
Verkstadsledare är Lisa Ericson, projektledarproffs med många års erfarenhet som organisationskonsult på Kulturområdet. Lisa har tidigare hållit I de mycket populära kurerna i feministisk projektledning på W.I.S.P. Metodiken de kommer att använda är inspirerad av KAOS-piloterna (en ledarskapsutbildning med focus på innovation). Johanna Skobe och Rebecca Vintahagen är co-pilots!

Mer info: wisp.se

Datum: 23/3 Tid: 17.30 Rum: Nya rummet, Arrangemanget är öppet (med fri entré) för alla wispmedlemmar och stödmedlemmar. (Bli medlem gratis på plats)

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av W.I.S.P - Check

Inkonst

Telefonnummer

Websida

http://www.inkonst.com/historia.php

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Malmö, Bergsgatan 29

Spara intressen för W.I.S.P - Check
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för W.I.S.P - Check

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för W.I.S.P - Check

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Hobby & Skapande Johannes fritidsgård
För ungdomar 12-18 år
Hobby & Skapande HaBiTat Q
Fritidshäng på Stora Nygatan
Hobby & Skapande Stenkula fritidsgård
För ungdomar 10-19 år
Jag söker
Laddar guider...