Evenemanget har varit

Manou Gallo

Konsert

Manou Gallo

Manou Gallo Klaffbron

Klaffbron

Det är som att Manou Gallo vill berätta sagor för oss och vi blir inbäddade i mjuka traditionella tongångar från Elfenbenskusten blandade med modernare rytmer som lockar till muskelgung.

För inte så länge sedan var det inte många som kände till Manou Gallo, mer än att hon var basist i Zap Mama. Nu är hon ute och gör sin egen musik i form av en blandning mellan funk, soul, R&B och rytmer från Afrika, eftersom Manou älskar just den blandningen av de olika musikstilarna. Det är också här som hon hämtar all sin energi, sina rytmer och den värme som hon så känslofullt färgar musiken med och som smittar av sig på publiken. Hon använder mycket av de klassiska harmonierna i den afrikanska musiken och sedan hon sjunger främst på diba, språket från hennes hemland Elfenbenskusten. Men såklart, även sånger på franska och engelska finns med.
Varje gång Manou står på scen blir publiken alltid lika förvånad och beundrar henne. Hon lägger alltid ner sin själ på sitt framträdande och gör vad hon kan för att ge publiken vad de vill ha.

"Musiken som jag vill skapa är en blandning av de olika delarna i det liv jag lever nu. Histori-en om mitt liv och min bakgrund har varit mina inspirationskällor."

Festivalpass (begränsat antal) ger inträde till fredagens och lördagens konserter som ingår i World Mix. Ordinarie pris: 500 kr, Medlem Mix Musik/Malmö Folk/Studerande: 430 kr

WorldMix2011 arrangeras av Musik i Syd i samarbete med Mix Musik, Moriska Paviljongen, Malmö Folk och Föreningen Valshuset.

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Manou Gallo

Klaffbron

Pris

190 kr

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Malmö, Nordenskiöldsgatan 19

Spara intressen för Manou Gallo
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Manou Gallo

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Manou Gallo

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Konsert Öppen Scen
Varje tisdag på Mässingshornet
Bar / Konsert B.A.R
Krog & Vinbar på Erik Dahlbergsgatan
Jag söker
Laddar guider...