Evenemanget har varit

Agnes

Konsert

Agnes

Agnes KB

KB

Hon har tagit över listorna med sina "Så mycket bättre"-tolkningar och 27 december släpps samlingsalbumet "Collection". Till våren är det dags för Sveriges främsta popstjärna - Agnes - att åka ut på turné och den 21 februari besöker hon KB i Malmö!

Efter att ha rest runt hela världen och fängslat land efter land med sin karisma och röst med det föregående albumet "Dance, Love, Pop" ("Release Me", "On and On") började Agnes skriva på sitt fjärde album. Albumet "Veritas" släpptes i september 2012. Låtarna skrev Agnes tillsammans med Jonas Quant, Ana Diaz och Vincent Pontare för att nämna några. Albumet låg länge högt upp på Sverigetopplistan och singlarna "One Last Time", "Got Me Good" och "All I Want Is You" har gått varma på radion.

I somras gjorde Agnes några få exklusiva sommarspelningar, bland annat en på Liseberg i Göteborg som GP belönade med en fyra i betyg, "En otvungen känsla av stjärnglans, hon bara står där i skymningen och skiner och sjunger något så förbaskat bra".

Få har missat Agnes i "Så mycket bättre" under hösten. Alla Agnes tolkningar har gått rakt in på topplistor och radiolistor och blivit succé. På iTunes topp 100-lista har Agnes just nu inte mindre än nio låtar. Den 27 december släpper Agnes samlingsalbumet "Collection" som inkluderar alla hennes bästa låtar, från "Right Here Right Now" till Så mycket bättre-versionerna.

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Agnes

Kulturbolaget KB

Pris

300 kr

Websida

http://www.kulturbolaget.se

Åldersgräns

13

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Malmö, Bergsgatan 18

Spara intressen för Agnes
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Agnes

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Agnes

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Konsert Öppen Scen
Varje tisdag på Mässingshornet
Bar / Konsert B.A.R
Krog & Vinbar på Erik Dahlbergsgatan
Mode & Skönhet Mani
Secondhand på Davidshallsgatan
Museum & Gallerier Galleri Krets
Samtidskonst vid Kristianstadsgatan
Jag söker
Laddar guider...