Evenemanget har varit

Bullet

Konsert

Bullet

Bullet Kulturbolaget KB

Kulturbolaget KB

När Växjös Bullet bildades för 10 år sedan var det helt utan dold agenda. Anledningen var enkel men lysande: "Vi ville spela heavy metal". Den 3 september släpper bandet sitt femte album "Storm Of Blades" och detta följs av en Sverigeturné tillsammans med The Gloria Story. Missa inte när båda banden intar scenen på KB den 22 november!

Debutalbumet "Heading For The Top" släpptes 2006, men det var först två år senare som gruppen fick den uppmärksamhet de förtjänade med plattan "Bite The Bullet". Självaste Bruce Dickinson spelade till exempel deras låtar i sitt radioprogram i BBC.

Bandets senaste alster, "Storm Of Blades", kan lätt vara bandets bästa album hittills och troligen den råaste sedan singeln »Heavy Metal Highway« (2001). Releasen är också den första med nye gitarristen Alexander Lyrbo, som ersatte Erik Almström 2012.

Bandets mål med låten »Storm Of Blades« var att göra den tuffaste Bullet-låten någonsin. Det första intrycket var bilden av knivar som faller från himlen och titeln "Storm of Blades" föddes. Att låten skulle vara titelspåret på nya skivan blev ett måste då det är en berättelse om förstörelse, apokalyps och fasa.

Att ta saker till en ny nivå av tyngd, men ändå återvända till sina egna rötter, den nya skivan visar ett Bullet med mycket av känslan bandet hade i början men med ett uppdaterat sound!

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Bullet

Kulturbolaget KB

Pris

200 kr

Websida

http://www.kulturbolaget.se

Åldersgräns

13

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Malmö, Bergsgatan 18

Spara intressen för Bullet
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Bullet

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Bullet

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Konsert Öppen Scen
Varje tisdag på Mässingshornet
Specialerbjudanden Brunch
Söndagar på KALK
Bar / Konsert B.A.R
Krog & Vinbar på Erik Dahlbergsgatan
Jag söker
Laddar guider...