Evenemanget har varit

Cro-Mags

Konsert

Cro-Mags

Cro-Mags KB

KB

Den 26 april. KB. Lägg det på minnet redan nu. Då kommer nämligen Cro-Mags, ett av världens viktigaste och mest legendariska hardcoreband, till Malmö för första gången på över 20 år. Tillsammans med några av de bästa band Skandinaviens gemensamma hardcorescen kan frambringa så kommer det här att bli något utöver det vanliga!

CRO-MAGS
New York City, tidigt 80-tal, Lower East Side. En stad långt från dagens säkra, putsade, turistmetropol. Övergivna byggnader, gapande tomma affärslokaler, utbrända bilskelett, omkringdrivande gäng, droger & fattigdom. Det är livet i denna miljö som formade det som skulle bli ett av det i särklass mest stilbildande hårda bandet genom tiderna.

Trots splittringar, oräkneliga antal medlemsbyten, bråk och skitsnack så kommer nu 2014 dessa legender till Malmö. Nu med originalmedlemmarna John Joseph på sång, Mackie på trummor, A.J från Leeway på gitarr och Craig från Sick of It All / Straight Ahead på bas. Var var du 1991? Det var nämligen senaste gången de var här och spelade. Om du missar denna unika chans kanske det dröjer 23 år till innan de kommer igen.

HÅRDA TIDER
Hårda Tider är CCHCs fanbärare, packet från gatan som inte viker en tum, uppviglare med hjärtat på rätt ställe. Musiken ligger helt i linje med deras leverne; det är snabbt, det är hårt, det är rått, det är genuint, det är ärligt. Sedan starten 2007 har de inte bara hunnit turnera i Sydostasien samt spelat med Youth of Today utan även släppt två album plus ett gäng EPs och splittar.

SHIPWRECKED
"Lifting weights to early Taang - X-Claim the north with our northeast sound. Hard Rock on steroids, we injected rage, High Voltage Hardcore - A Powerage."

GUILTY
Guilty tog Sverige med storm när de bildades i Linköping 2010. Hardcore fylld med breakdowns och riff som doftade metal och hårdrock, på helt rätt sätt. Efter att släppt två 7" och turnerat hårt runt om i Europa i ett par år, bland annat med band som Wrong Answer, No Turning Back och Terror, bestämde de sig för ungefär ett år sedan att avsluta bandet. Nu är de dock tillbaks för deras sista spelning, något vi är väldigt ledsna över.

BEYOND PINK
Sedan starten 2003 så har Beyond Pink hunnit med mycket. De är definitivt ett av de mest rutinerade och långlivade punkbanden i Malmö som fortfarande är aktiva och ständigt aktuella.

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Cro-Mags

Kulturbolaget KB

Pris

225 kr

Websida

http://www.kulturbolaget.se

Åldersgräns

13

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Malmö, Bergsgatan 18

Spara intressen för Cro-Mags
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Cro-Mags

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Cro-Mags

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Konsert Öppen Scen
Varje tisdag på Mässingshornet
Bar / Konsert B.A.R
Krog & Vinbar på Erik Dahlbergsgatan
Restaurang Dubbel Dubbel
Dumplings på Simrishamnsgatan
Restaurang Mando Steakhouse
Familjerestaurang vid Skomakaregatan
Jag söker
Laddar guider...