Evenemanget har varit

Glasvegas

Konsert

Glasvegas

Glasvegas KB

KB

Glasvegas
Support: Molotov Ride
Pris: 320:- Insläpp: 19:00 På scen: 20:00 Ålder: 13 år

Presenteras av Kulturbolaget

Det känns som att inget band har sprängt sig in i världen så som Glasvegas gjorde när de etsade not efter not i vårt kollektiva medvetande. Inget band har fått saker att kännas så "på riktigt" som Glasvegas gjorde med "Daddy's Gone" och "Geraldine". Och inget band har vilat så i händerna på en så enigmatisk frontperson som James Allan, som får varje stavelse att bränna till i hjärtat. Nej, Glasvegas är mer än bara en fotnot i pophistorien. Detta är för evigt.

Det tycktes som att det bara över en natt gick från inget till allt; alla nynnade med i refränger trots att ingen visste vad som sades. Lokalpatriotism brann starkt och dialekten trängde fram som en kniv genom smör. Men det bekymrade ingen. Väggar av distorsion, ekon och rum sveptes in i en mörk dröm som fick det att krypa under huden. Genombrottsalbumet. "Glasvegas", fick en hel kritikerkår att lämna sans, vett och etikett hemma och stämma upp i en kör av superlativ som rättfärdigat ekade genom hela världen. Socialrealism har aldrig hyllats så som då.

Att väntan och förväntan på det som kom att bli "EUPHORIC /// HEARTBREAK \\\" var både lång och hög känns som en parantes att berätta. Och att "EUPHORIC /// HEARTBREAK \\\" blev en vattendelare av rang kanske inte heller kommer som en överraskning men om ni läser det här så är chansen stor att ni gillade det ni hörde. Det gjorde vi i alla fall. Mer än mycket.
Under större delen av 2011 turnerade bandet världen över inför fullsatta hus, som även inkluderade den fantastiska slutsålda spelningen på Annexet i Stockholm. När nu konsertåret 2012 sätter igång på allvar väljer Glasvegas att spela på för dem outforskad mark.

Just i detta nu har bandet låst in sig i studion, skrivit och spelat in demos till sitt ett nytt album. När bandet besöker Sverige i mars kommer vi att få avnjuta de redan klassiska låtarna från debutalbumet och dess uppföljare samt splitternya låtar från det kommande tredje albumet.

Välkommen till 2012 års bästa spelning!

Lägg till en tagg
Arrangör av Glasvegas

Kulturbolaget KB

Pris

320 kr

Websida

http://www.kulturbolaget.se

Åldersgräns

13

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Malmö, Bergsgatan 18

Spara intressen för Glasvegas
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Glasvegas

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Glasvegas

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Konsert Öppen Scen
Varje tisdag på Mässingshornet
Bar / Konsert B.A.R
Krog & Vinbar på Erik Dahlbergsgatan
Mode & Skönhet Mani
Secondhand på Davidshallsgatan
Jag söker
Laddar guider...