Evenemanget har varit

John Hiatt & The Combo

Konsert

John Hiatt & The Combo

John Hiatt & The Combo KB 11 nov

KB 11 nov

Torsdag 11 november
John Hiatt & The Combo
www.myspace.com/johnhiatt

Legendariske John Hiatt & The Combo styr resan mot Sverige i höst John Hiatt visar att han är en mästare på både lågmälda stillsamma spår som det rockigt elektriska. Som en entusiastisk låtskrivare och artist har hans kreativitet, intelligens och öppna attityd lett till sprudlande konstnärlig framgång. Hans gitarrspel präglas av glöd och passion och i många fall är texterna både vackra och anmärkningsvärda och dräpande ironiska på samma gång.

Efter att ha haft en hel rad av framgångsrika och kritikerrosade album under 70- och 80-talet så klev Hiatt ner från scen några år för att reda ut en del privata intressen. Hans definitiva comeback kom med albumet "Bring the family" som släpptes 1987 där bl a Ryland "Ry" Peter Cooder och Nick Lowe medverkar som blev en stor hit hos både kritiker och fans. Sedan dess har han släppt album med jämna mellanrum, turnerat och åter igen byggt upp en trogen publik och fanskara. I mars i år släppte den legendariske låtskrivaren sitt 19:e album "The open road".

Uppbackad av hans turnerande band The Combo, som består av Kenny Blevins på trummor, Patrick O'Hearn på bas och Doug Lancio på gitarr innehåller skivan låtar inspirerade av vägen genom livet och i november ger de tre konserter i Sverige. Senast John Hiatt var i Sverige uppträdde han tillsammans med Lyle Lovett i en unik och stämningsfull konsert på Cirkus i februari tidigare i år. Konserten fick genomgående mycket bra recensioner - bl.a. 4 getingar i Expressen och 4 plus i Aftonbladet!

Lägg till en tagg
Arrangör av John Hiatt & The Combo

Kulturbolaget KB

Pris

400 kr

Telefonnummer

Websida

http://www.kulturbolaget.se

Åldersgräns

13

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Malmö, Bergsgatan 18

Spara intressen för John Hiatt & The Combo
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för John Hiatt & The Combo

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för John Hiatt & The Combo

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Konsert Öppen Scen
Varje tisdag på Mässingshornet
Bar / Konsert B.A.R
Krog & Vinbar på Erik Dahlbergsgatan
Jag söker
Laddar guider...