Evenemanget har varit

Johnossi

Konsert

Johnossi
KB

Johnossi

Presenteras av Kulturbolaget i sammarbete med United Stage

Johnossi släpper nytt album och turnerar 2013. Första singeln "Gone Forever" får världspremiär i direktsänd TV när Johnossi framför den live på P3 Guld-galan i Göteborg den 19 januari.

Sen debuten 2005 harJohn Engelbert (gitarr, sång) och Ossi Bonde (trummor) hamrat, riffat och svettat sig fram till den absoluta framkanten av svenska rockband. Med det tredje, guldsäljande, albumet "Mavericks" (2010) nådde duon en ny nivå. Albumet belönades med priser på såväl Grammis som P3 Guld och innehöll platinasingeln "What's The Point" som blev en av 2010 års mest spelade låtar på radio och låg på trackslistan i 25 veckor. Nu, tre år senare, är det dags för uppföljaren.

Det ännu obetitlade fjärde albumet släpps den 20 mars 2013. Albumet spelades in i Riksmixnings-verket studion på Skeppsholmen i Stockholm under hösten 2012 och har producerats och mixats av bandets vapendragare Lasse Mårtén som även producerade "Mavericks". Nytt i sammanhanget denna gång är att även Björn Yttling (Lykke Li, Shout Out Louds, Peter Bjorn & John m fl) och Pontus Winnberg (Miike Snow m fl) har ett finger med i spelet som exekutiva producenter.

Första singeln "Gone Forever" får världspremiär i direktsänd TV när Johnossi framför den live på P3 Guld-galan i Göteborg den 19 januari.

Så här säger bandet själva om tillkännagivandet av nya albumet.

"Vi är mycket exalterade över att idag meddela att vårt fjärde, än så länge obetitlade, studioalbum är klart. Det har varit ett hektiskt år fullt av spänning, tvivel, kreativitet, ångest och en handfull andra känslor man går igenom när man försöker skapa något meningsfullt. Detta album betyder väldigt mycket för oss. På många sätt känns det som om vi lyckats rensa oss själva från allt som varit, för att sen börja om från början och bygga från grunden igen. 2012 markerar slutet på en era. För världen och för Johnossi. Vi går nu in i en ny era. Vi är mer upplysta och hungrigare än någonsin."

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Johnossi

Kulturbolaget KB

Websida

http://www.kulturbolaget.se

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Malmö, Bergsgatan 18

Spara intressen för Johnossi
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Johnossi

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Johnossi

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Konsert Öppen Scen
Varje tisdag på Mässingshornet
Bar / Konsert B.A.R
Krog & Vinbar på Erik Dahlbergsgatan
Jag söker
Laddar guider...