Evenemanget har varit

Mystery Jets

Konsert

Mystery Jets

Mystery Jets KB 29 sep

KB 29 sep

Onsdag 29 september
Mystery Jets
www.myspace.com/mysteryjets

Från det gamla imperiet i väst vars dominerande anda fortfarande stämmer i bäcken har vi fått äran att stifta bekantskap med Mystery Jets, ett band som ogenerat gräver ner sig i ett åttiotal vars fluffiga och ytliga sidor i historieböckerna många velat bränna på bål. Men ack vad jävla fel dessa människor har!

Yta och fluff är precis det stöldgods som gör Mystery Jets tilldragande men med tillägg av det fenomenala sångskrivandet undertecknat den hjärtbrustne sångaren Blaine Harrison och vapendragaren William Rees. Bytet som göms i musiken inkluderar slagpåsar som Fleetwood Mac och ELO, band som alla medlemmar gladeligen skriver under på, men det som skiner igenom är den urbrittiska attityden som förgyller helheten. Trots livtaget kring åttiotalet är det inte en ohämmad tribute-cirkus som far land och rike runt utan det är precis så jävla bra som det är när man släpper ner garden och tillåter sig att tycka om musik för musikens skull utan att odla talibanskägg.

Mystery Jets har med tre album under bältet, senaste pärlan döptes kort och gott till "Serotonin" som en skön passning till det fina ruset som uppstår vid lyssning på lagom volym (läs: stark), lagt Storbrittaniens mark under fötterna och har påbörjat sin neokoloniala bana ner i Europa. Folket har sagt sitt och försätter inte en chans att missa bandet.

Utsålda konserter och hyllningar i press är vardagsmat men Mystery Jets är faktiskt här för dig och mig, inte någon eller något annat. Kom ihåg det när du ler för att de spelar favoritlåten du inte visste du gillade. Punkt slut liksom.

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Mystery Jets

Kulturbolaget KB

Pris

130 kr

Telefonnummer

Websida

http://www.kulturbolaget.se

Åldersgräns

13

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Malmö, Bergsgatan 18

Spara intressen för Mystery Jets
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Mystery Jets

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Mystery Jets

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Konsert Öppen Scen
Varje tisdag på Mässingshornet
Bar / Konsert B.A.R
Krog & Vinbar på Erik Dahlbergsgatan
Jag söker
Laddar guider...