Evenemanget har varit

Rosanne Cash

Konsert

Rosanne Cash
KB

Presenteras av Kulturbolaget

Singer-Song writern Rosanne Cash kommer med sin man John Levental till Sverige i vår. Den 1 maj på KB i Malmö.

Äpplet har aldrig trillat så spikrakt ner från trädet som i fallet Rosanne Cash. Men hon började också tidigt att sakta rulla ur skuggan som hennes far Johnny Cash kastade och idag så är det idel strålglans som omfamnar henne.

Rosanne Cash har en karriär som vittnar om en sällsam glöd som aldrig tycks falna. Från de tidiga alstren till 2009-års fantastiska "The List" har Cash visat om och om igen med vilken träffsäkerhet hon ringar in världen hon bor i. Hon har hyllats på de flesta håll och det är solklart varför om man bara lyssnar en sekund. Hennes katalog förgylls av mer än ett miljontal sålda album, både Grammy-nomineringar och priser och är en källa för inspiration för musiker världen över.

På konserten bjuder Rosanne & John på låtar från såväl deras kommande gemensamma album som guldkorn från Rosannes 30-åriga karriär, det blir bl a låtar från Rosannes succéalbum "Black Cadillac", "The List" och några av hennes stora countryhits.

Det har bara gått tre år sedan Cash satt hos Skavlan och två år sedan hon stod på scen i Sverige men likväl är längtan efter mer så oerhört stor. Få artister kan bjuda på en sådan intimitet som Rosanne Cash. Och än färre gör det så bra som hon gör.

Efter senaste besöket skrev Expressen "Cash is Queen" och gav fyra getingar, "Sällsynt vackert vemod" och fyra plus fick hon i Aftonbladet och Dagens Nyheter skrev "Storartade sånger från en annan era".

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Rosanne Cash

Kulturbolaget KB

Websida

http://www.kulturbolaget.se

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Malmö, Bergsgatan 18

Spara intressen för Rosanne Cash
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Rosanne Cash

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Rosanne Cash

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Konsert Öppen Scen
Varje tisdag på Mässingshornet
Bar / Konsert B.A.R
Krog & Vinbar på Erik Dahlbergsgatan
Jag söker
Laddar guider...