Evenemanget har varit

Ultravox

Konsert

Ultravox

Ultravox KB

KB

Presenteras av Kulturbolaget & Live Nation, konserten i Malmö även med Neostalgia.

Ultravox Brilliant Tour - Smaka på det.

Den klassiska sättningen med Midge Ure i spetsen åker land och rike runt med sitt nya album i bagaget. Sverige finns tacksamt nog på kartan. Den 16 oktober spelar de på KB i Malmö, den 20 oktober i Filadelfiakyrkan i Stockholm och den 23 oktober på Trädgår’n i Göteborg.

Ultravox var pionjärer inom syntpopen, högst ansvariga för tidiga popklassiker som "Hiroshima Mon Amour", "Sleepwalk" och inte minst monsterhiten "Dancing With Tears In My Eyes". Bandet startades redan 1974, då med John Foxx som frontfigur. Men det var i början av 80-talet med ledstjärnan Midge Ure och albumet "Vienna", bandets fjärde, som världen blev deras. De har spelat in fantastiska album med både Brian Eno och George Martin och deras klassiska melodramatiska elektropop-sound har tjänat som referenspunkt för en drös band och musiker. Ultravox har genom åren alltid haft en dedikerad fanbas som vuxit för vart år som gått.

När Ultravox började föra liv igen efter år av tystnad var det ett återseende som var mer än bara kärt. För många nytillkomna fans är det första gången de har möjlighet att se Ultravox live och för de äldre anhängarna är det ett tillfälle att åter stifta bekantskapen med ett av 80-talets största syntband. Med ett nytt album, blygsamt döpt till "Brilliant", i skjortärmen tar sig ikoner i kragen och drar ut på en turné som landar i Sverige!

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Ultravox

Kulturbolaget KB

Websida

http://www.kulturbolaget.se

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Malmö, Bergsgatan 18

Spara intressen för Ultravox
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Ultravox

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Ultravox

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Konsert Öppen Scen
Varje tisdag på Mässingshornet
Bar / Konsert B.A.R
Krog & Vinbar på Erik Dahlbergsgatan
Jag söker
Laddar guider...