Evenemanget har varit

White Lies

Konsert

White Lies

White Lies KB

KB

Efter ett fantastiskt och utsålt gig på Berns i Stockholm i höstas återvänder nu White Lies till Sverige i sommar. Bandet som elegant klär sin musik i en storvulen kostym stannar till i Malmö mellan festivalspelningar för ett exklusivt gig på Kulturbolaget den 14 juni!

Mörkeromfamnande britpostpop-slynglarna i White Lies har sedan starten smält ihop nattsvärta med ljuset av ljuvliga melodier och fått fram ett resultat som fått fans att strömma till med hiskelig fart. Den uppblåst episka singeln "Death" briserade likt en atombomb men med betydligt mer positiva efterdyningar. Debutalbumet "To Lose My Life" rönte stor framgång i hemlandet och i ett Europa törstig efter svulstig och välorkestrerad depprock. Bloggande fans och knapptryckande journalister gjorde gemensam sak av att häfta fast superlativ i en oändlig kedja av heta recensioner. Skivan debuterade på albumlistans översta plats och succén var inget annat än ett faktum.

"Ritual", White Lies andra album, var ett album svept i analoga syntar men i bibehållen mörk kostym. Bombastiska refränger kämpade sidledes med intima verser och skapade ett dynamiskt album som kändes både fräscht och välbekant på samma gång. I samband med skivans släpp och turnéer delade de scen med både Coldplay och Kings of Leon och sålde även slut under eget namn.

Förra sommaren släppte bandet sitt tredje alster, "Big TV". På skivan återvände de till "To Lose My Life"-producenten Ed Buller (Suede, Pulp, Spiritualized) och resultatet blev ett album som är minst lika episk som båda tidigare plattorna. I sommar gör White Lies sin enda Sverigespelning på Kulturbolaget i Malmö. Missa inte!

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av White Lies

Kulturbolaget KB

Pris

275 kr

Websida

http://www.kulturbolaget.se

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Malmö, Bergsgatan 18

Spara intressen för White Lies
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för White Lies

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för White Lies

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Konsert Öppen Scen
Varje tisdag på Mässingshornet
Bar / Konsert B.A.R
Krog & Vinbar på Erik Dahlbergsgatan
Jag söker
Laddar guider...