Kulturbolaget KB

Kulturbolaget KB
Konserter, evenemang och nattklubbar i Malmö
Adress
Malmö, Bergsgatan 18
Telefonnummer
040 30 20 11
Websida
Taggad som
Inga taggar satta ännu
Lägg till en tagg

Aktuellt!


H.E.A.T


KB

H.E.A.T släppte sitt kritikerrosade tredje album "Adress The Nation" i mars 2012. Albumet producerades av prisbelönta Tobias Lindell (Europe, Mustasch, Hardcore Superstar) och den första singeln från albumet var den episka låten "Living On The Run" - en fullfjädrad..

Kulturbolaget Nattklubb


Helger på KB

På KB kan du gå på nattklubb varje fredag och lördag. Vi har tre barer, två rum och ett stort dansgolv. Våra DJs fokuserar på pop och rock men målet är att alla ska dansa till bra musik! Håll koll på hemsidan under KB Malmö för att se vem som snurrar plattor just ikväll!

På fredagar har vi ..

Cro-Mags


KB

Den 26 april. KB. Lägg det på minnet redan nu. Då kommer nämligen Cro-Mags, ett av världens viktigaste och mest legendariska hardcoreband, till Malmö för första gången på över 20 år. Tillsammans med några av de bästa band Skandinaviens gemensamma hardcorescen kan frambringa så kommer det här at..

Wilko Johnson


KB

Wilko Johnson, känd för sin karriär som gitarrist i brittiska rockbandet Dr Feelgood under 1970-talet, gick tidigt 2013 ut med att han drabbats av obotlig cancer. Nu ger sig denna rock och punkikon ut på sin allra sista turné för att tacka sina fans för allt stöd under sin karriär.
<..

Kommande


Inga kommande evenemang
Jag söker

???AddInterest???Bokningskalender

Framåt »