Kulturbolaget KB

Kulturbolaget KB
Konserter, evenemang och nattklubbar i Malmö
Adress
Malmö, Bergsgatan 18
Telefonnummer
040 30 20 11
Websida
Taggad som
Inga taggar satta ännu
Lägg till en tagg

Aktuellt!


Bigelf + Bend Sinister, Jolly


Kulturbolaget KB

Efter ett kritikerrosat framträdande på Getaway Rock Festival i Gävle i augusti så återkommer nu progressiva rockhjältarna Bigelf till Sverige för en spelning på KB i Malmö den 23 november! Exklusivt för denna turné är att John Wesley från Porcupine Tree medverkar som gästgitarrist. Medföljer..

Kulturbolaget Nattklubb


Helger på KB

På KB kan du gå på nattklubb varje fredag och lördag. Vi har tre barer, två rum och ett stort dansgolv. Våra DJs fokuserar på pop och rock men målet är att alla ska dansa till bra musik! Håll koll på hemsidan under KB Malmö för att se vem som snurrar plattor just ikväll!

På fredagar har vi ..

At The Gates


KB

19 år efter senaste, och galet hyllade, albumet är Sveriges största och mest inflytelserika death metal-band tillbaka med nytt efterlängtad album och turné! At The Gates ställer sig åter på scenerna och i slutet av november erövrar de Malmö tillsammans med Grave och Morbus Chron.

Truckfighters


KB

Truckfighters har etablerat sig som härförare i genren fuzzrock. När bandet bildades i Örebro 2001 trodde man antagligen inte att man ett antal år senare skulle ha genomfört runt 500 spelningar i Europa. Ett intensivt turnerande har gett bandet en allt större publik och bland annat har Josh Homme &#..

Jag söker

???AddInterest???Bokningskalender

Framåt »