Kulturbolaget KB

Kulturbolaget KB
Konserter, evenemang och nattklubbar i Malmö
Adress
Malmö, Bergsgatan 18
Telefonnummer
040 30 20 11
Websida
Taggad som
Inga taggar satta ännu
Lägg till en tagg

Aktuellt!


Assemblage 23


KB

Torsdag den 17 april presenterar [re]form stolt en exklusiv kväll på KB! Det blir Assemblage 23:s enda show i Skandinavien på denna turné. Dessutom uppträder även tyska Seabound, amerikanska Iris och svenska Biomekkanik! Efter spelning blir det Klubb [re]form ända fram till 04:00.

AS..

Takida


KB

Den 7 januari släpper Takida nya singeln "One Lie" och i mars kommer det efterlängtade albumet "All Turns Red". Idag kan vi meddela att ett av Sveriges största rockband följer upp de nya släppen med en vårturné som kommer till KB i Malmö den 18 april!

Takida har g..

Kulturbolaget Nattklubb


Helger på KB

På KB kan du gå på nattklubb varje fredag och lördag. Vi har tre barer, två rum och ett stort dansgolv. Våra DJs fokuserar på pop och rock men målet är att alla ska dansa till bra musik! Håll koll på hemsidan under KB Malmö för att se vem som snurrar plattor just ikväll!

På fredagar har vi ..

Gamma Ray


KB

Gamma Ray släpper sitt elfte studioalbum "Empire Of The Undead" i mars och följer upp det med en stor Europa-turné som tar dem till KB i Malmö den 19 april!

Efter chocken när deras studio, den legendariska Hammer Studio i Tyskland, brann ned så var man självfallet orol..

H.E.A.T


KB

H.E.A.T släppte sitt kritikerrosade tredje album "Adress The Nation" i mars 2012. Albumet producerades av prisbelönta Tobias Lindell (Europe, Mustasch, Hardcore Superstar) och den första singeln från albumet var den episka låten "Living On The Run" - en fullfjädrad..

Cro-Mags


KB

Den 26 april. KB. Lägg det på minnet redan nu. Då kommer nämligen Cro-Mags, ett av världens viktigaste och mest legendariska hardcoreband, till Malmö för första gången på över 20 år. Tillsammans med några av de bästa band Skandinaviens gemensamma hardcorescen kan frambringa så kommer det här at..

Wilko Johnson


KB

Wilko Johnson, känd för sin karriär som gitarrist i brittiska rockbandet Dr Feelgood under 1970-talet, gick tidigt 2013 ut med att han drabbats av obotlig cancer. Nu ger sig denna rock och punkikon ut på sin allra sista turné för att tacka sina fans för allt stöd under sin karriär.
<..

Kommande


Inga kommande evenemang
Jag söker

???AddInterest???Bokningskalender

Framåt »