Evenemanget har varit

Robyn-Efterfest!

Nattklubb

Robyn-Efterfest!

Robyn-Efterfest! Southside House Collective

Southside House Collective

Robyn-Efterfest!
Dj´s: Rebecca & Fiona
Southside House Collective

OBS! Har du biljett till konserten ger denna tillträde till efterfesten!

Rebecca & Fiona och Southside House Collective med vänner presenterar den OFFICIELLA efterfesten till ROBYN på Slagthuset den 18 December.

Rebecca & Fiona
Ett gemensamt intresse för bra musik förde dessa två tjejer tillsammans. Rebecca Scheja och Fiona Fitzpatrick regerar inte bara Stockholms klubbscen - de äger den - mednomineringar och utmärkelser under 2009 som "Årets Djs" och "Bästa Klubbarrangörer", en devout armé av anhängare, och en av Sveriges populäraste musikbloggar.

Båda tjejerna föddes till att bli artister. Rebeccas far, Staffan är en av Sveriges främsta pianister och Fionas pappa, Greg, kungen av svensk 80-tals synthpop. Låt inte deras skönhet och glamorösa offentliga livsstil lura dig. Rebecca och Fiona är engagerade musiker som tillbringar mer tid åt att sätta loopar i källaren i sin inspelningsstudio än att skvätta champagne på trendiga nattklubbar. Deras unika blandning av hardcore klubb-stomp och esoteriska daguero-beats kommer att trollbinda även de mest skeptiska. Southside House Collective - är ett samarbete mellan iTod, Junior & J.J. [PR Records]
De har figurerat nästan ett helt år på den officiella Svenska Danslistan med låtar som Six feet under, I can lead your mind och remixen på sommarplågan Kato - Turn the ligths off. Tar man en titt på den senaste Absolut Dance ligger de på första skivan med ”duvungar” som Axwell och David Guetta - som de dessutom har varit warm-up akt till. Andra namn de i olika sammanhang varit inblandade med är Fedde Le Grand, Felix Da Housecat och Ministry of Sound.

För tillfället har de just avslutat en ny remix på kommande singel från Kato, och deras egen nya singel släpps i dagarna - kallad ”Hear me say”, signad av PR Records och Discopolis - Worldwide.

Joey Massa
Har en unik spelstil där han med inspiration av allt från mellanösterns orientaliska melodier, zigenarnas trumpet-jazz till dagens radiohits, mixar ihop ett fruktansvärt tight set med ett väldigt högt tempo.

Har spelat på de största klubbarna i Malmö, men även på välkända klubbar såsom Solidaritet i Stockholm, Peacock i Göteborg m.fl. Joey har stått på scen med Mikael Weermets, Darwin & Backwall, Havin Zagross, Johan Wedel och även besökt grannlandet Danmark ett flertal gånger.

Raymond Lam
Är en öppen, kreativ och dynamisk DJ vars kärlek ligger i house musiken. 2010 har varit ett stort lyft och idag har han spelat med stora internationella dj’s, samt även skrivit på för HouseOne Management. Hans sinnen är fyllda med alla typer av stilar och genrer, från slagkraftig techno till fräsch melodisk house. Genom kärleken till musik lyfter hans Dj-teknik golvet till en helt ny nivå och därigenom skapas en unik energi.

Radio Hysteria
Tillbaka bakom spelarna är Helle, Tove och Lina. Många säger att dom är så jävla fina. Dansa gör dom bäst. Nu blir det fest! / God jul önskar tomten.

Lägg till en tagg
Arrangör av Robyn-Efterfest!

Slagthuset

Pris

100 kr

Telefonnummer

Websida

http://luftkastellet.se

Åldersgräns

18

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Malmö, Jörgen Kocksgatan 7 a

Spara intressen för Robyn-Efterfest!
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Robyn-Efterfest!

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Robyn-Efterfest!

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Nattklubb Etage
Hits, house och elektro på Stortorget
Utmaning & Äventyr Race House
Gokart och minimoto
Nattklubb Babel Nattklubb
Partykyrkan numero uno
Nattklubb I love Party
Hipp på fredagar
Nattklubb Adelgatan
Malmös hetaste mötesplats
Jag söker
Laddar guider...