Evenemanget har varit

Champions of Rock

Konsert

Champions of Rock

Champions of Rock Malmö Arena

Malmö Arena

I februari nästa år åker artisten, sångaren och Queen-älskaren Peter Johansson ut på en stor arenaturné med "Champions of Rock", där Peter tillsammans med sina stjärnkollegor från West End Jenna Lee-James och Nina Söderquist och ett brittiskt band från Londonuppsättningen av "We Will Rock You" samt kör bjuder på en enastående hyllningskonsert till QUEEN. "Champions of Rock " är en uppföljning till Peters tidigare turnésuccéer från 2009 och 2010.

"Champions of Rock" är en magnifik konsertupplevelse där gästartister och band hämtats direkt från London för att tillsammans med Peter göra Queens storslagna låtar rättvisa.

-Det känns fantastiskt kul att ta "Champions of Rock" på en arenaturné, och jag längtar efter att få framföra alla klassiska QUEEN-låtar tillsammans med mina vänner från London! säger Peter Johansson.

Peter har nyligen gjort stor succé som Stacee Jaxx i hårdrocks-musikalen "Rock of Ages" på Chinateatern i Stockholm och tidigare i år avslutade Peter publik- och kritikerrosade turnén "Jesus Christ Superstar" med Ola Salo där Peter spelade Judas. En roll som han fick topprecensioner för i pressen, bl a skrev Piteå-tidningen "Judas i sångstarka hårdrocksguden Peter Johanssons tappning snor showen vid ett par tillfällen" och "Peter Johansson som Judas gör en dunderinsats hördes inte minst i applådtacket"- Folkbladet" och i BLT "Han fullständigt lyser på scenen".

Peter kan sin QUEEN. Han har gjort rollen som Galileo i musikalen "We Will Rock You" på West End i London över 850 gånger och han har turnerat med hyllningskonsert "Champions of Rock" två gånger. Första gången 2009 på en konserthusturné som sålde över 20 000 biljetter och året därpå tog han konserten på en omfattande arenaturné i Sverige.

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Champions of Rock

Malmö Arena

Websida

http://www.malmoarena.com

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Malmö, Arenagatan 15

Spara intressen för Champions of Rock
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Champions of Rock

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Champions of Rock

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Hobby & Skapande Arena 305
Musik- och kulturhus för ungdomar på
Restaurang Percys
Lunch på Malmö Arena
Museum & Gallerier / Barn & Familj Malmö Reptilcenter
Stans vildaste plats på Folkets Park
Museum & Gallerier Malmö Akvarium
En del av Malmö Museer
Föredrag & Samhälle Malmö Stadsbibliotek
Rum för läsning, internet, möten och
Jag söker
Laddar guider...