Evenemanget har varit

LEBATOS MUSIC FESTIVAL

Konsert / Kalas & Festival

LEBATOS MUSIC FESTIVAL

LEBATOS MUSIC FESTIVAL Malmö Folkets Park 31 juli

Malmö Folkets Park 31 juli

LEBATOS MUSIC FESTIVAL i Folkets Park är en plattform som gynnar positivitet, kreativitet, musik, dans och kulturutbyte.

PÅ SCEN:
MOUSSA DIALLO med BAND - Mali/DK (http://www.moussadiallo.com/)
Basist, sångare och kompositör född 1955 i Paris, Frankrike. Han växte upp i Bamako i Mali och bor numera i Köpenhamn. 1974 var en fusion mellan västerländsk och traditionell afrikansk musik ännu bara var en önskan som väntade på att bli verklighet. Då hamnade en man från Mali i Köpenhamn med sin elektriska bas - Moussa Diallo hade lämnat sitt hemland för att undersöka möjligheterna långt norrut. Den äldsta sonen till en dansk mor och en far från Mali hade redan fått sina första musikaliska erfarenheter genom att spela i olika band i Mali. När han kom till Danmark blev han genast uppmärksammad av den danska rockscenen som en stark, groovy och övertygande basist.

Genom sjuttio- och åttiotalet kryddade Moussa Diallo framstående danska rock-/fusionband som SNEAKERS, SHUNK, SAVAGE ROSE och många andra. Han var också en ledande rytmisk kraft när den kända sångerskan ANNE LINNET bildade sitt revolutionära band Marquis de Sade 1983. De senaste tio åren har Moussa Diallo varit en oersättlig medlem av den danska sångerskan och kompositören HANNE BOELS grupp, på scen såväl som i studion. YOU CAN`T IMAGINE, YOU CAN`T AFFORD TO MISS IT. BEST TRADITIONAL MUSIC in your time, my time and our time...

GENERAL KNAS med Hot This Year Band - SWE
Ivan Olausson Klatil, född, 1978 i Varmeholla, Svalövs. Känd som GENERAL KNAS i Landskronabaserade reggaebandet Svenska Akademin. Svenska Akademin är sedan 2009, efter tio år av musikskapande och turnerade, nu lagt på ett tjockt lager is. I maj 2006 kom G-Knas ut med sitt första Soloalbum ”Antligen har rika människor fått det bättre” där låtarna ”Annu ingen kedja” och ”General utan armé” finns att höra. Skivan var producerad av bland andra Kapten Röd och Partillo. En turné med Junior Eric, Governor Andy, Kapten Röd och Äkta Kärlek följde. 2009 släpptes en uppföljare som gavs namnet ''Charmörerna presenterar General Knas med Vänner''. På den skivan gästar Kapten Röd, Syster Sol, Sture, Storsien, Mystic Man, Leia aka. Titti Tång och Ismail aka. I-Smile från Slag från hjärtat. Skivans rytmer söker sig tillbaks till mitten av åttiotalets och tidigt nittiotalets digitala rabbedabb. Skivan är proddad av Viktorious och Generalen. BEST BELIEVE IT...

För tillfället jobbar Generalen med flera olika musikaliska projekt och hoppas kunna presentera låtar löpande under 2010 och en skiva till våren 2011.

SERENGETI (GBG - Två kvinnliga artister)http://www.serengetimusic.com/
Under 2008 antog två sing & songwriters, Mastercat och True ordet Serengeti för att markera sammanfogning av deras musikaliska krafter. Det som började som samarbete på en låt snabbt förvandlats till ett gemensamt mål som drivs av sin kärlek till reggae, rötter och dancehall musik.
Debutalbumet "ständiga Steady" ute nu!

JAVIER MANIK med U-MANO Band - ARG/PAR/malmö
Musik influerad av ursprung, resor, reggae och rock. Budskapet är på Spanska, starkt och ifrågasättand - vilka är vi? Var är vi på väg? Vilken värld vill vi leva i?... (http://www.myspace.com/javiermanik )

MAMA DASH - Skåne
Skåneband vars sound har beskrivits som "jazzig reggae" med soul. Deras influenser uppges vara Bob Marley, India Irie och Mano Chao. Bandet har gett ut två stycken album ”Perfection”-08 och ”Deliverance”-09.
Goda vibes utlovas!http://www.myspace.com/mamadash

BREDDA VYBEZ - Malmö
Reggaegrupp som sprider nya sköna Roots och Rocksteady influerade vibbar för att nå ut med budskapet om kärlek till folket.

Lördagen den 31 Juli 14-23
Fri Ålder

Lägg till en tagg
Arrangör av LEBATOS MUSIC FESTIVAL

Malmö Folkets Park

Pris

150 kr

Telefonnummer

Websida

http://malmofolketspark.se/

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Malmö, Norra Parkgatan 1

Spara intressen för LEBATOS MUSIC FESTIVAL
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för LEBATOS MUSIC FESTIVAL

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för LEBATOS MUSIC FESTIVAL

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Museum & Gallerier / Barn & Familj Malmö Reptilcenter
Stans vildaste plats på Folkets Park
Park & Picknick / Barn & Familj Folkets Park
Nöje för hela familjen
Föredrag & Samhälle Limhamns Folkets Hus
Brett utbud av aktiviteter
Spel & Kroglek / Barn & Familj Äventyrsgolf
Äventyrsgolf i Folkets Park
Kafé Café Marilú
Fika i Sofielund Folkets Hus

De som gillade detta gillade också

Restaurang Astrid och aporna KÖK
Vegetariskt och ekologisk lunch och
Jag söker
Laddar guider...