Evenemanget har varit

Christer Sjögren

Konsert

Christer Sjögren

Christer Sjögren Malmö Konserthus

Malmö Konserthus

CHRISTER SJÖGRENS JULKONSERT
Lördag 24 november 20.00

Sveriges hetaste melodifestival-par Christer Sjögren och Lotta
Engberg bjuder på musikalisk värme i årets julkonsert

Christer Sjögren bjuder i år på en glittrande och stilfull riksturné med ett riktigt folkkärt följe. Vid hans sida får publiken möta både Lotta Engberg, Curt-Eric Holmquist och multiinstrumentalisten Gunhild Carling. Hela gänget kommer, tillsammans med stor orkester och kör, bjuda på klassiska jullåtar och även en hel del nytt. Det utlovas musikalisk julvärme med glimten i ögat, levererad av några av Sveriges absolut mest älskade artister.

Christer Sjögrens Julkonsert 2012 inspireras av den klassiska julen med en hel del humor och glimten i ögat. Vårens par i melodifestivalen, Christer och Lotta, bjuder på sig själva i en elegant show med amerikansk prägel och färg. Med på scen finns också Lottas parhäst från "Lotta på Liseberg", Curt-Eric Holmquist, som ser till att besökarna får njuta av storslagna musiknummer i toppklass. Inte minst med inslag av ett av våra största proffs på instrumenthantering, Gunhild Carling.

Tillsammans med den folkkära kvartetten står några av landets främsta orkester- och körmedlemmar som låter publiken njuta av såväl klassiska julballader som häftiga shownummer med tempo och George Gershwin- hits.

-Att få vara med i både melodifestivalen och årets julturné med Christer samma år, samtidigt som jag får spendera hela julen med Curt-Eric, bättre än så blir det nog inte, skrattar Lotta.

-Vi kommer aldrig att lämna den riktiga varma julkänslan, den är viktigast, säger Christer. Vi har en hel del idéer på nya nummer som jag tror kommer fungera utmärkt tillsammans med det traditionella och stämningsfulla. Det är lustigt men det blir bara roligare med åren, sen är det klart att det blir extra skoj med Lotta, Curt-Eric och de andra och jag är så glad över att Gunhild följer med ut i vinter igen fortsätter Christer.

Christer Sjögrens Julkonsert 2012 har premiär den 22 nov i Kalmar och avslutas i Luleå den 22 dec. Över 20 svenska orter från Kristianstad i söder och Luleå i norr får besök. Det blir även ett besök i Norge då man gästar Skien, Oslo och Hamar.

Arrangör 2Entertain CS Event och PJP

Biljettpris 580:-

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Christer Sjögren

Malmö Live

Pris

580 kr

Websida

http://www.mso.se/

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Malmö, Föreningsgatan 35

Spara intressen för Christer Sjögren
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Christer Sjögren

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Christer Sjögren

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Museum & Gallerier Malmö Akvarium
En del av Malmö Museer
Museum & Gallerier Malmö Konstmuseum
Med fokus på Nordisk konst
Museum & Gallerier Malmö Konsthall
Rum för samtida konst
Krog & Pub Malmö Bryggeripub
Öl från eget bryggeri på Bergsgatan
Museum & Gallerier / Barn & Familj Malmö Reptilcenter
Stans vildaste plats på Folkets Park
Jag söker
Laddar guider...