Evenemanget har varit

James Rizzi

Utställning

James Rizzi

James Rizzi Utställning med 3D-grafik, målningar

Utställning med 3D-grafik, målningar och teckningar

James Rizzi 2010-10-08 till 2010-10-25

Färgstark, med livslust och full av humor.

Dessa egenskaper är typiska för James Rizzi, typiskt för hans arbete, typisk för hans värld. I decennier har Rizzi kunnat glädja många samlare runt om i världen och han har skapat en omfattande gemenskap av fans med sina uppfriskande positiva skapelser.<br><br>Längs vägen från gatumålare till firad världs konstnär, utvecklade James Rizzi sin omisskännliga, gladlynta stil och provar ut nya idéer om och om igen. Redan i början av sin enastående karriär, ledde sambandet mellan måleri och skulptur honom till att utveckla sin berömda 3D-grafik. Oavsett om det är en fråga om utformningen av ett Condor flygplan eller till ett frimärken.

Rizzi'S WORLD till ära för konstnärens födelsedag i Bremen. Under 2010 är James Rizzi det mest framgångsrika levande företrädaren för den första generationen av pop artister. Och nu firar han sin sextionde födelsedag.<br>Detta är det tillfälle för en särskild undersökning av ett dynamiskt liv och mångsidiga konstnärskap.

Utställningen Rizzi världsarvslista äger rum från 21 maj till den 4 juli 2010 på Messe Bremen i Halle sex och är den största utställning av konstnärens verk som någonsin har presenterats.<br>Utställningen byrå folkkonst från Düsseldorf har fört 1.400 st. av Rizzi verk från hela världen till Weser River.<br>Förutom de berömda 3D-grafik, målningar och teckningar, har utställningen många höjdpunkter och överraskningar. Här ingår även Rizzi i fyra delar ett examensarbete från Konsthögskolan i Florida. Den är försäkrad för en miljon euro, där finns en stor modell av hans Condor flygplan; och två VW NEW skalbaggar som han ritade.<br><br>Dessutom innehåller utställningen också nakna ritningar från James Rizzi som visas för första gången, även fantastiska, stora format i olja som James har producerat speciellt för utställningen i Bremen.<br>Likaså som aldrig har visats före utställningen är femtio skivomslag utformats av Rizzi samt en målad gitarr.<br><br>Detaljerad biografiskt material, med början i barndomen i New York, låter dessutom besökarna till en privat visning i James Rizzi liv.<br><br>ÖPPETTIDER
Måndag - Fredag 11 - 18
Lördag 11 - 16

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av James Rizzi

Miva Fine Art Galleries Malmö

Telefonnummer

Websida

http://www.mivagallery.se/

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Malmö, Västra Varvsgatan 41

Spara intressen för James Rizzi
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för James Rizzi

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för James Rizzi

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Veckodagar
Pågår mellan:
10 oktober 2010 - 26 oktober 2010
Måndagar: 11:00 - 18:00
Tisdagar: 11:00 - 18:00
Onsdagar: 11:00 - 18:00
Torsdagar: 11:00 - 18:00
Fredagar: 11:00 - 18:00
Lördagar: 11:00 - 16:00
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Utställning Från 1500 till Nu
Malmö Konstmuseum
Utställning Smart!
Malmö Museer
Jag söker
Laddar guider...