Evenemanget har varit

Compagnie of Strangers

Scen & Teater

Compagnie of Strangers

Compagnie of Strangers Moomsteatern

Moomsteatern

Moomsteaterns fem skådespelare möter två av Malmös just nu mest spännande och prisbelönta scenkonstnärer; Pelle Öhlund och Nina Jemth från Varietéteatern Barbès. Nyligen kunde vi se deras hyllade Macbeth - blod istället för mjölk och Ingen anledning till panik för vilken de fick ta emot Kvällspostens Thaliapris 2009. Detta är dock inte Moomsteaterns första möte med regissörsparet. 2007 kunde vi se Pelle Öhlund och Nina Jemth som skådespelare i Elefantmannen (regisserad av Kajsa Bramsvik), där Pelle spelade titelrollen, och parets senaste möte med Moomsteatern resulterade i inget annat än ren och skär magi i form av den fantastiska Featuring Pierre Björkman - solo on stage 2008, en soloföreställning där de med stor humor och poesi förvaltade Pierres unika språk och utstrålning.

Tänk dig att du en dag vaknar upp bland minnena ur ditt liv. Landskapet du omges av är vackert och surrealistiskt, ögonblick en gång så tydliga och klara har nu sakta förvrängts av tiden men samtidigt etsat sig fast som sanningar från det förflutna, och hela tiden rör sig de svarta skuggorna i periferin. Vi förs in i en värld av märkliga figurer och bisarra situationer.

Jätteballerinor dansar om kärlek och om ond bråd död. Från underjorden stiger krökta, illvilliga tanter upp med en väv av drömmar och påminner om längtan efter smekningen från en narig hand. Främlingar sjunger sånger som den gamle mannen för länge sedan glömt och fotsteg ekar i minnet bortom gången han aldrig följde.

Compagnie of Strangers spelas på Moomsteatern 9 oktober - 13 november.

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Compagnie of Strangers

Moomsteatern Malmö

Telefonnummer

Websida

http://www.moomsteatern.com/

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Malmö, Osbygatan 2

Spara intressen för Compagnie of Strangers
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Compagnie of Strangers

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Compagnie of Strangers

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Museum & Gallerier Teatermuseet
Allt om teater på Kalendegatan
Jag söker
Laddar guider...