Evenemanget har varit

Klubb Living

Nattklubb

Klubb Living

Klubb Living Moriska Paviljongen

Moriska Paviljongen

Nice It Up Sound (Jönköping) intar tillsammans med Million Vibes & Ras Eddy Stora Salongen med Roots Reggae, Afrobeat, Soca, Funk, R'n'B, Cumbia och Dancehall.

Lördag 9 augusti · kl 22-03 [Stora Salongen]
Bistron är öppen från kl 17 med fri entré till kl 22, sedan 100:-

Nice It Up Sound(Jönköping)
Nice it up sound är egentligen ett 'one-man-sound', med till vardags, Selecta Cedde bakom reglagen. Född i Jönköping är han förmodligen Smålands enda soundbwoy, med frekventa spelningar i Jönköping och Växjö.

'Nice it up' är ett vanligt förkommande uttryck på Jamaica, och det var vid premiärlyssningen av 'Just be good' med Half Pint, där uttrycket nämns, som Cedde bestämde sig för att det skulle bli hans pseudonym.

När 'Nice it up' håller hov får man oftast Jammys, Gussie Clarke, 90's Ragga Anthems, nya conscious-artister, sprillans Reggae-Dancehall och dubplates serverat.

"Framförallt tycker jag det är viktigt med en 'niceness-feeling' när man är ute och jugglar," avslutar Cedde.

Million Vibes
Million Vibes är hus-DJ:s på Klubb Living och den musikaliska grunden för klubben. De har ett sound som låter lika mycket reggae som dancehall men framförallt är de kända för sina dubplates som gjort dom till ett namn i hela Europa. Million Vibes har spelat i London, New York, Moskva, Barcelona, Schweiz, Hamburg, Berlin och ett oräkneligt antal tyska städer samt hela Norden.

Ras Eddy (Irland)

Ras Eddy började sin karriär 1996 på irländsk radio där han spelade skivor i sitt program Players Ball på Power FM som då var Irlands största radiostation. Vid denna tid var han den första svarta DJ'n att spela live på radio. Förutom att driva egna klubbar turnerade Eddy mycket och han kommer bjuda på en knippe historia och mycket Reggae och Dancehall.

Klubb Living fungerar som en mötesplats för folk som gillar caribbean music i synnerhet och klubbmusik i allmänhet. Musikstilen är ingen trend utan finns här för att stanna och oavsett om det är Roots Reggae, Afrobeat, Soca, Funk, R'n'B, Cumbia eller Dancehall så finns det plats för den på Klubb Living. Vi bjuder in artister och DJ's från hela världen och tanken är att klubben ska vara den största permanenta reggaeklubben i regionen. Samtidigt vill vi att samtliga besökare ska få känna den glädje och stämning som klubben bidragit till.

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Klubb Living

Moriska Paviljongen

Websida

http://www.moriskapaviljongen.se

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Malmö, Norra Parkgatan 17

Spara intressen för Klubb Living
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Klubb Living

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Klubb Living

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Specialerbjudanden Afterwork
Fredagar på Moriska Paviljongen
Nattklubb Babel Nattklubb
Partykyrkan numero uno
Bar / Nattklubb Cuba Café
En bit Havanna mitt i Folkets park
Nattklubb / Gay & HBT Wonk
Lördagar på Level
Nattklubb Etage
Hits, house och elektro på Stortorget
Jag söker
Laddar guider...