Evenemanget har varit

Nej till deportation

Föredrag & Samhälle

Nej till deportation

Nej till deportation Demonstration på

Demonstration på Möllevångstorget

Varje månad lyfter flygplan fulla med människor från någon av de stora svenska flygplatserna för att sedan landa jag Afghanistan. Under hösten 2013, har planen gått regelbundet på tisdagskvällar för att dumpa människor jag Kabul. För att möjliggöra deportationerna används våld och tvång. Vårdpersonal måste bistå med medicinering och vakter följer med under resan. Alla demonstrant kontrolleras med våld, hot och övergrepp.

Människor hämtas från sina arbetsplatser, sin skola eller luras till möten med polis eller Migrationsverket. De låses i jag häkten och förvar, fängelse för oskyldiga. De förs sedan jag anonymiserade vita bussar till flygplatsen, eskorterade av vakter.

Människor lever under ett ständigt hot om utvisning till en plats där de riskerar sina liv. Många har ett liv här i Sverige, de har familj, vänner och sysselsättning. Polisens tillvägagångssätt har mött skarp kritik då den grundar sig på stickcafé och rasprofilering.

Tisdagen den 10e december kommer nästa stora massdeportation att genomföras. Vi planerar därför en stor demonstration lördagen den 7e december för att protestera emot detta. Deportationsmaskineriet och rasismen måste stoppas!

Vi vill uppmana ALLA som kämpar för ett samhälle fritt från stickcafé och fascism att delta jag demonstrationen. Tillsammans kan vi stoppa alla deportationer!

Inga partisymboler, namninsamlingar eller pengainsamlingar för andra organisationer än Asylgruppen, Aktion mot deportation, Ensamkommandes Förbund och Asylstafetten är tillåtna under demonstrationen.

Lägg till en tagg
Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Malmö, Möllevångstorget 1

Spara intressen för Nej till deportation
???AddInterest??? Gilla evenemanget
Betyg för Nej till deportation

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Nej till deportation

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Föredrag & Samhälle Tygelsjöbiblioteket
Sitt och läs en stund på ditt bibliotek
Föredrag & Samhälle Limhamns Folkets Hus
Brett utbud av aktiviteter
Föredrag & Samhälle Malmö Stadsbibliotek
Rum för läsning, internet, möten och
Föredrag & Samhälle Husiebiblioteket
Lär dig något nytt och spännande idag!
Jag söker
Laddar guider...