Evenemanget har varit

Arsenik & Gamla Spetsar

Scen & Teater

Arsenik & Gamla Spetsar

Arsenik & Gamla Spetsar Nöjesteatern

Nöjesteatern

Det är en till synes helt vanlig dag hos de charmerande systrarna Brewster i Brooklyn, New York, 1936. Men plötsligt är ingenting som det brukar vara. Hemligheter röjs. Vem kunde väl i sin vildaste fantasi tro något sådant om de älskvärda gamla damerna Abby och Martha (Marianne Mörck och Eva Rydberg)? De vänliga och rara systrarna med sitt sedesamma och oantastliga leverne. De kan väl omöljligt visa sig ha sådana böjelser. Nog förefaller det otänkbart att deras varma hjärtan skulle klappa så till den milda grad för ensamma herrar att de...

Och vem hade kunnat gissa att deras brorson Mortimer ( Björn Kjellman) till slut skulle falla till föga? Men nu dyker han upp - teaterkritikern med den giftiga pennan, den inbitne ungkarlen och hårdnackade motståndaren till äktenskapet. Och han gör det som nyförlovad. med Elaine Harper (Birgitta Rydberg)! Pastorns dotter!

Däremot är nog ingen förvånad över den andre brorsonens ekapader, den harmlöse och godmodige men skvatt galne Teddy (Robert Rydberg) som bor hos Abby och Martha. Han är fullständigt övertygad om att han är självaste Teddy Roosevelt - USA:s president 1904-09. Alla i kvarteret vet att han i sin värld är fullt upptagen med att gräva för Panama - kanalen och att gula febern härjar. Likväl framhärdar han i sina aktiviteter som är förlagda till källaren.

Som om inte de vore nog för en spännande historia uppenbarar sig även den tredje brorsonen efter många år på rymmen. En suspekt och inte direkt tvålfager figur vid namn Jonathan (Magnus Schmitz) som har för vana att hålla sig utanför lagens råmärken. hans alltiallo , den självlärde plastikkirurgen Dr Einstein (Hans-Peter Edh) följer honom i spåren. Precis som poliskåren även om konstapel O´Hara (Kalle Rydberg) ser sig mer som den store dramatikern än som lagens väktare.

Lägg till en tagg
Arrangör av Arsenik & Gamla Spetsar

Nöjesteatern Malmö

Websida

http://www.nojesteatern.se/

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Malmö, Amiralsgatan 35

Spara intressen för Arsenik & Gamla Spetsar
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Arsenik & Gamla Spetsar

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Arsenik & Gamla Spetsar

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Bar / Restaurang Gamla Brogatan
Ekologisk husman nära Triangeln
Matkultur / Restaurang Smör & Bröd | Gamla Väster
Lunch och catering restaurang
Museum & Gallerier Teatermuseet
Allt om teater på Kalendegatan
Bar / Restaurang Bastard
Vällagad husmanskost i Gamla staden
Jag söker
Laddar guider...