Evenemanget har varit

Lloyd Cole

Konsert

Lloyd Cole
Palladium

Lloyd Cole
Presenteras av Kulturbolaget

Den så lagom muntre britten Lloyd Cole har lett lite skevt ända sedan han gjorde sig av med The Commotions och förankrade sin solokarriär i etern med den hyllade debuten som bar hans eget namn. Spolar vi fram till 2013 så har det gått tjugotre år sedan solokarriären inleddes och Cole presenterar nu sitt elfte album som han döpt till "Standards", en skiva inspirerad av Dylans egna "Tempest". Elektrifierad på ett sätt som får marken att skaka under dig och en intellektuell skrevspark som får oss att gå på knä en lång fin stund. Det är med denna skiva som Cole åker världen runt just nu. Tacksamt, tacksamt!

Lloyd Cole har en diger diskografis om många musiker skulle ge båda sina händer för. Från The Commotions "Rattlesnakes" via den underbara "Don't Get Weird on Me Baby" och vidare till magin som utspelade sig på "Broken Record" så har Cole en överlägset hög lägsta nivå. Saker och ting bleknar likt hår i ett väteperoxidbad när man radar upp musikhistoriens guldkorn bredvid hans alster.

När hösten gör entré , den säsong som bäst utgör kuliss för Coles musik, kommer han på celebert besök till Sverige. Helt allena med stegen riktade mot Malmö och Palladium kommer han förmedla all den kärlek som ryms i hans musik. Detta kommer med allra största säkerhet vara ett av höstens vackraste ögonblick. Var så säkra.

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Lloyd Cole

Palladium Malmö

Websida

http://www.palladium.nu

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Malmö, Södergatan 13

Spara intressen för Lloyd Cole
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Lloyd Cole

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Lloyd Cole

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Konsert Öppen Scen
Varje tisdag på Mässingshornet
Bar / Konsert B.A.R
Krog & Vinbar på Erik Dahlbergsgatan
Jag söker
Laddar guider...