Evenemanget har varit

Louise Hoffsten

Konsert

Louise Hoffsten

Louise Hoffsten Palladium

Palladium

Louise Hoffsten & Band
Support: Stiko Per Larsson

Presenteras av Kulturbolaget

18 Januari släpps Louise Hoffstens nya album "Looking For Mr God" som är hennes starkaste album till dags dato. I Mars/April beger hon sig ut med fullt band ut på Sveriges vägar för en landsomfattande turné.

Louise är fortfarande blond. Hon pratar fortfarande samma breda östgötska. Hon skrattar fortfarande på samma sätt. Ett fniss som blir ett garv. Som klyver ansiktet och förvandlar ögonen till glittrande springor.

Men hon har femton års erfarenhet av ett annat liv. Ett liv där gråten varit en lika nära vän som skrattet. Ett liv där inget längre är sig likt. Ett liv där bluesen är en realitet, inte något som hon bara sjunger om. Bluesen, det blå, är en konstant. Till en början var det ett becksvart mörker, så småningom en blå vardag, i dag en levande verklighet med man och barn. Ett liv kort sagt.

Men i höstas trodde Louise att det var slut med sången och musiken. Pappa Gunnar försvann och med honom lusten att skapa musik. Det var ju för honom hon innerst inne hade spelat. I alla år. Nu var han borta och allt han stod för. Varför skulle hon fortsätta skriva låtar, spela in dem och ge ut dem i en värld där ingen längre intresserade sig för att köpa skivor? Hon tappade sugen, musik var tråkigt. Mitt i sorgen över den tappade lusten fick hon kontakt med låtskrivarparet Stefan Örn och Sandra Bjurman (som vann Eurovision Contest genom att skriva Azerbajans bidrag ). Då vände allt. De började skriva tillsammans. På tremanhand. Rock. Back to basic.

Att det är sången som är grundbulten i hennes liv tydliggjordes hos nunnorna precis som skedde i mötet med Stefan och Sandra. Det är bara att fortsätta. Inte för att the show must go on. Utan för att Louise Hoffstens liv inte kan se ut på annat sätt. Och snart är hon en av Stjärnorna på slottet i tv. På nya singeln "I’ll get by" sjunger hon att vi inte ska oroa oss för henne, hon klarar sig. Att göra misstag, att bränna sig, att snubbla, att till och med falla, är det enda sättet att ta sig fram genom livet. Inget vet detta bättre än hon som sjunger dessa ord. Hon vet vilket som är hennes instrument. Rösten. Som är en gudagåva. En naturtillgång. Inget som går att köpa på tv-shop eller Blocket. Finns endast i ett exemplar. Lyssna noga. Det här är Louise Hoffsten.

Lägg till en tagg
Arrangör av Louise Hoffsten

Palladium Malmö

Pris

390 kr

Websida

http://www.palladium.nu

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Malmö, Södergatan 13

Spara intressen för Louise Hoffsten
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Louise Hoffsten

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Louise Hoffsten

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Konsert Öppen Scen
Varje tisdag på Mässingshornet
Bar / Konsert B.A.R
Krog & Vinbar på Erik Dahlbergsgatan
Jag söker
Laddar guider...