Evenemanget har varit

Spacelab #96

Nattklubb

Spacelab #96

Spacelab #96 Sugar Ditch

Sugar Ditch

Ojoj, nu är det sannerligen festligheter på gång så det står härliga till! Häng med nu: det är säsongsavslutning, Sugar Ditch upphör att existera dagen efter, ett lag ska vinna kvällens quiz, ett lag ska vinna hela vårens mästerskap - och det är releasekalas! Klackarna i taket!!

Vår stjärna pockar på uppmärksamhet och tar dessutom upp för mycket plats på Nobelvägen vid den här tiden på året, så därför kommer vi att vila upp oss under sommaren - precis som lärare. Och det kan vi ju också skriva på visitkorten, för våra frågesporter är inte bara underhållande utan även kunskapsberikande! Därför har vi bjudit på dylikt sedan januari och efter kvällens superlätta frågor så vet vi vilket lag som kammar hem slutsegern. Otroligt spännande! Som grädde på moset slänger vi dessutom in ett härligt releasekalas med tillhörande petit konsert för att fira att en av oss släpper en platta i dagarna :D

Någonstans mellan allt ball blir det naturligtvis massor av härlig elektronisk pop, läckra hamburgare, mystiska ölsorter, milkshakes från stjärnorna och en alltigenom underbar atmosfär! Ni känner till det - och ni vet att det brukar bli fullt. Hungriga gör därför klokt i att boka bord så snart som möjligt. Väldigt ungefärliga hålltider: öppnar 16, höjer volymen 18, ställer frågor 20, sjunger 22, stänger 24. Nu hjälps vi åt att fylla Rymdbas Malmö och skriva in kvällen i världshistorien för alla vi firar! Varmt välkomna - och tveka inte att bjuda in era vänlistor och dela eventet megamycket :)


Use the force,
Alexander & Johan

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Spacelab #96

Sugar Ditch

Websida

http://www.sugarditch.se/

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Malmö, Nobelvägen 24

Spara intressen för Spacelab #96
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Spacelab #96

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Spacelab #96

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Restaurang Sugar Ditch
50-tals diner på Nobelvägen
Nattklubb Babel Nattklubb
Partykyrkan numero uno
Nattklubb Etage
Hits, house och elektro på Stortorget
Nattklubb I love Party
Hipp på fredagar
Nattklubb Adelgatan
Malmös hetaste mötesplats
Jag söker
Laddar guider...