Evenemanget har varit

Spacelab

Nattklubb

Spacelab

Spacelab Technopop afterwork på Sugar Ditch

Guider
Technopop afterwork på Sugar Ditch

Jaha, efter att ha laddat batterierna i sisådär två månader är det nu vår ytterst professionella bedömning att vi har tillräckligt mycket kräm för att hålla igång partystationen heeela våren!! Det betyder alltså att vi fortsätter fylla era och våra liv med tidlös elektronisk pop på alldeles perfekt skvallervolym, härligt ackompanjerad av påhittiga hamburgare och annat smaskens, ivrigt påhejat av tokskakad mjölk i höga glas och sugrör bredvid de färgglada ränderna, och massa balla öl från ställen ni inte visste fanns!

Och vi gör det i hela åtta timmar, en fredag i slutet på månaden. Öppet ännu längre, m.a.o. Så, redan kl. 16 öppnar porten till himmelen och ståtar med det vi kallar "nedräkning". Cirka 18 lyfter vi och sedan snurrar det på till 24 - det blir lite drygt fem varv runt Tellus! Afterwork, kvällsmat, förfest, helkväll - allt är möjligt och kostar inte en endaste krona i inträde, kräver inget medlemskap och kläderna är valfria.

Ungefär vid 20 drar vi igång universumsmästerkapen i vår otroligt populära frågesport! Och det kommer vi att ha varje månad, så att vi i maj kan presentera det allsmäktiga lag som kan det mesta om det mesta. Enorm ära ligger i potten för kära stammisar - eventuellt nå’t annat med. Vill minnas att hösten bjöd på en uppsjö av konsertbiljetter och ännu fler milkshakes ;) För att ytterligare premiera glada kosmonauter så instiftar vi bonuspoäng: är hela laget på plats innan 19, så blir det +1; är hela laget på plats ännu tidigare, innan 18, så blir det +2!! Det är alltså härmed fastställt att det bara finns positiva effekter av långvarig vistelse i rymden :D

Far & flyg
Alexander & Johan

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Spacelab

Sugar Ditch

Websida

http://www.sugarditch.se/

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Malmö, Nobelvägen 24

Spara intressen för Spacelab
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Spacelab

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Spacelab

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Restaurang Sugar Ditch
50-tals diner på Nobelvägen
Specialerbjudanden Afterwork
Fredagar på Moriska Paviljongen
Bar / Specialerbjudanden Afterwork på Paddy's
Runda av dagen i gott sällskap
Nattklubb Adelgatan
Malmös hetaste mötesplats
Nattklubb Babel Nattklubb
Partykyrkan numero uno
Jag söker
Laddar guider...