Evenemanget har varit

Salong Wicked Mill

Nattklubb / Scen & Teater

Salong Wicked Mill

Salong Wicked Mill Tangopalatset

Tangopalatset

Lördagen den 8e februari är det premiär för Salong Wicked Mill! På Salong Wicked Mill har vi skapat ett mindre och intimare format, men uppklädnaden och stämningen är självklart lika viktiga som tidigare. På scen kommer ni att kunna beskåda Arcenica Lace genomgå en magisk transformation från Goblin King till Voodoo Queen.

De lite modigare av er kommer dessutom att kunna roa er med ett speciellt och ganska vågat sällskapsspel! Utöver detta har vi fått till ett finfint samarbete med estradhypnotisören Dan Ahtola, som har en show i Tangopalatsets studio med start kl. 20...

Hypnotisören bjuder upp frivilliga från publiken på scen och gör dem till kvällens stjärnor. Är du nyfiken, äventyrlig, kreativ och vill ha en upplevelse utöver det vanliga? Ställ upp som frivillig och se hypnosen från insidan.

Herr Hoffert står för musiken, på Salong Wicked Mill, senare under kvällen och dessförinnan ser Digital Cowboy, Weebus samt givetvis vår alldeles egna hus-DJ till att musiken flödar. Ni kan förvänta er musik inom stilar som Dark Cabaret, Electroswing, Gypsypunk, Swing/Jazz, Sovietabilly, Rockabilly/Psychobilly, Steampunk, Ska, Balkan, Bar Romantics, Chansons, Cantautori samt ev Electro, Avantgarde, Neue Deutsche Todeskunst.

Som alltid har vi en dresscode och inträde beviljas enbart till de som kommer uppklädda / utklädda och följer dresscoden, som helst ska följa någon av nedanstående stilar:
Dark Cabaret, Venice Carnival, Circus Sideshow, Burlesque, Pin-up, Vintage, Drag, Fantasy, Dark Carnival, Uniform, Gothic, Berlin Cabaret, Boudoir, Freakshow, Moulin Rouge, Weimar Cabaret, Top Hat & Tails, Horror Punk, Surrealism, Steampunk. Mer info om klubben och dess dresscode finns på följande sidor:

http://www.wickedmillvariety.se/
http://www.facebook.com/pages/Wicked-Mill-Variety/362276450469460

Är du osäker på om din outfit för kvällen uppfyller kraven, så hör gärna av dig till contact@wickedmillvariety.se så hjälper vi dig!

BILJETTER
Förköp kostar 130 riksdaler medan det kostar 150:- för den som hellre betalar i entrén.
OBS att ett mycket begränsat antal biljetter som även inkluderar Dan Ahtolas hypnosshow, i Tangopalatsets studio, finns att köpa för bara 190:- och detta rekommenderar vi verkligen!

Enbart hypnosshowen kostar 165:- i förköp eller 180:- i entrén. Alla priser ovan är angivna inklusive biljettavgiften och biljetterna finns att köpa på
https://www.paymyevent.com/se/tickets/5310185/premiar_for_salong_wicked_mill

Lägg till en tagg
Arrangör av Salong Wicked Mill

Tangopalatset

Pris

130 kr

Websida

http://www.tangopalatset.se

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Malmö, Amiralsgatan 47

Spara intressen för Salong Wicked Mill
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Salong Wicked Mill

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Salong Wicked Mill

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Kropp & Själ Salong Chi
Behandlingar vid Västra Hamnen
Nattklubb Babel Nattklubb
Partykyrkan numero uno
Nattklubb Etage
Hits, house och elektro på Stortorget
Nattklubb I love Party
Hipp på fredagar
Jag söker
Laddar guider...