Evenemanget har varit

Svensson och Knyckare

Scen & Teater

Svensson och Knyckare

Svensson och Knyckare Tangopalatset

Tangopalatset

Torsdag, 9 januari, kl 19.00 (Visa börjar vid 20:00) Simon Svensson och Emma Knyckare Simon Svensson och Emma Knyckare har följt i varandras fotspår genom åren och som värd för P3 arv morgon spell och tankesmedja och nu de gå ut på sitt allra första stand-up gig tillsammans. LOL är en show där de är mer personliga än någonsin och har lämnat satiren hemma.

Trots att de alltid hamna på samma ställer som de har helt olika hjärnor. Emma tänker t.ex en hel del bultande hjärtan, att Ringhals kommer att brista i luften och hur det var att växa upp i ett litet samhälle med klass ångest. Simon, men tror att mycket av varför nöt allergi är dramaqueens, dess extremt akademiska uppfostran och hur man gör för att inte skämmas över allt i livet.

De har också mycket olika sätt att se på samhälle, politik, cookies och vad som utgör en rimlig gräns för antalet pods som kan vara. Att kalla showen LOL är ett sätt att visa att det är en humor, men som härstammar från de mörkare reflektionerna.

"Vi verkligen vill att folk ska komma till showen och få tokgarva-har vi sammanställt de vanligaste skämt stand-up prestanda kommer du att se i år! Det blir en lollercoaster där vi hoppas att många känner igen sig, lovande Simon & Emma.

Simon Svensson har varit programledare för P3: s Pang Prego, morgonträning och tankesmedja. I P1, har han också varit värd för äkta satir. Han skrev och medverkade i SVT: s Central School och telefonsupport.
Emma Knyckare varit värd för P3: s tankesmedjan och förmiddagen. Hon har också medverkat i flera TV-program, inklusive: TV3 's Extra Extra och SVT: s Video i minuten.

Entré pris: 150 kr

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Svensson och Knyckare

Tangopalatset

Pris

150 kr

Websida

http://www.tangopalatset.se

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Malmö, Karlskronaplan

Spara intressen för Svensson och Knyckare
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Svensson och Knyckare

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Svensson och Knyckare

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Museum & Gallerier Malmöhus slott
En del av Malmö Museer
Museum & Gallerier Teatermuseet
Allt om teater på Kalendegatan
Jag söker
Laddar guider...