Evenemanget har varit

Persson och Schibbye

Föredrag & Samhälle

Persson och Schibbye

Persson och Schibbye UF Malmö

UF Malmö

Johan Persson och Martin Schibbye

Utrikespolitiska Föreningen Malmö är otroligt stolta att få välkomna Johan Persson och Martin Schibbye till Malmö för en föreläsning du sent kommer att glömma!
Föreläsningen kommer att äga rum den 25 oktober klockan 1600 på Orkanen Biblioteket, sal D138 (Adress: Nordenskiölds-gatan 10)

Högaktuella journalisterna Johan och Martin har precis släppt sin bok "438 dagar - vår berättelse om storpolitik, vänskap och tiden som diktaturens fångar" som återger deras upplevelser i Kalitylfängelset i Etiopien. Så härskriver de på sin hemsida:

"Den här boken skulle inte ha funnits om inte allt gått åt helvete. Natten till den 28 juni 2011 satte vi allt på spel när vi i skydd av mörkret korsade gränsen mellan Somalia och Etiopien. Vi ville undersöka hur den hänsynslösa jakten på olja drabbade befolkningen i den stängda och konfliktfyllda Ogadenregionen. Vi ville nå bortom flyktingberättelserna och larmrapporterna, och med våra egna ögon ta reda på sanningen.
Fem dygn senare låg vi skjutna och blodiga i ökensanden. Det var början på 438 dagars fångenskap."

Föreläsningen är öppen för UF Malmö’s medlemmar, var medlem har rätt att hämta ut en biljett mot uppvisande av medlemskort. Vi kommer att befinna oss på Orkanen den 15-17 oktober för att dela ut biljetter.

Inte medlem? Medlemskapet kan tecknas direkt hos oss när vi står på Orkanen eller Gäddan, det kostar 60 kr och ger dig utöver denna föreläsning tillgång till alla UF Malmö’s föreläsningar, evenemang och resor under hela det akademiska året! Kaffe och fika serveras vid alla UF Malmö’s evenemang.

Efter föreläsningen kommer vi att förflytta oss till Studentpuben där UF Malmö anordnar en mottagning och servar lättare tilltugg, dryck kommer att finnas i baren och vi får alla en möjlighet att fortsätta diskussionen om pressfrihet, demokrati och Johan och Martins historia.

The Association of Foreign Affairs in Malmö (UF), is a non-political association with the aim to provide debates, seminars and other events related to international politics and global awareness.

Lägg till en tagg
Arrangör av Persson och Schibbye

UF Malmö

Websida

http://ufmalmo.se

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Malmö, Nordenskiöldsgatan 10

Spara intressen för Persson och Schibbye
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Persson och Schibbye

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Persson och Schibbye

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Föredrag & Samhälle Malmö Stadsbibliotek
Rum för läsning, internet, möten och
Museum & Gallerier Galleri Persson
Konstgalleri på Jöns Filsgatan
Föredrag & Samhälle Tygelsjöbiblioteket
Sitt och läs en stund på ditt bibliotek
Föredrag & Samhälle Husiebiblioteket
Lär dig något nytt och spännande idag!
Jag söker
Laddar guider...