Evenemanget har varit

Adrian Recordings Festival

Konsert / Kalas & Festival

Adrian Recordings Festival

Adrian Recordings Festival Victoriateatern

Victoriateatern

Lokala Adrian Recordings tar över Victoriateatern för två kvällar med en hyllning till sina artister och det konstnärliga, utforskande och personligt nyfikna som kännetecknar skivbolaget. 4 artister från nu och då samsas på scen och skapar nya, unika bandöverskridande samarbeten. Kvällarna ramas in av 2 band som mellan akterna får fria händer att illustrera med musik.

FREDAG 9/5

DJ: MF/MB/

YAST
YAST är bandet som vågar lite på sin pop. Glimrande popmelodier har spridits över världen ända sedan deras självbetitlade debutalbum släpptes i början av 2013. Saken blir inte sämre av att de live kopplar in sina drömpedaler och levererar en smått hypnotisk rockkonsert. Planer smids för framtiden och chansen är stor att man får ett smakprov av vad som komma skall denna kväll.

Björns vänner
Björns vänner var ett av de första banden som Adrian Recordings jobbade med. Med sina jangliga Modern Lovers-melodier, Television gitarrer och syniska och hjärtknipande texter är vi otroligt glada att de gör sin första spelning på många år denna kväll.

LÖRDAG 10/5

DJ: OLD

Alice Boman
Alice Boman är Malmötjejen som efter bara en EP blev hela världens angelägenhet och hennes låt Waiting blev en av årets stora låtar här hemma. Hon sjunger sina lågmälda poplåtar med lika mycket skörhet som styrka. Efter många spelningar runt om i världen är vi glada att ha henne tillbaka i Malmö igen.

This Is Head
This Is Head är monumentala, kompromisslösa och målar med sina ljudlandskap upp låtar, stämningar och groove som är lika direkta som nyskapande. Att uppleva This Is Head på Victoriateatern är som en psykedelisk sanndröm.

Ytterligare artister kan tillkomma.

Pris: 220 :- / Festivalpass (2-dagars-biljett) 400:- (i biljettpriset ingår 20:- garderobsavgift samt 20:- serviceavgift).

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Adrian Recordings Festival

Victoriateatern

Websida

http://www.victoria.se/

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Malmö, Södra Förstadsgatan 18

Spara intressen för Adrian Recordings Festival
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Adrian Recordings Festival

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Adrian Recordings Festival

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Konsert Öppen Scen
Varje tisdag på Mässingshornet
Bar / Konsert B.A.R
Krog & Vinbar på Erik Dahlbergsgatan
Jag söker
Laddar guider...