Evenemanget har varit

Ale Möller Trio

Konsert

Ale Möller Trio
Victoriateatern

Ale Möller, mannen som satt svensk folkmusik på världskartan, tar tillsammans med två spännande multimusikanter med publiken på en magisk musikresa!

Ale & Olle Linder spelar årligen ihop i Jul i Folkton men förra året anslöt Mats Öberg under några sommarspelningar och det gav mersmak - det nykomponerade bandet ger sig ut på en miniturné under 2013 och vi på Victoriateatern är stolta över att vara en av anhalterna.

Ale Möller
Ett världsnamn och en otroligt energisk musiker som spelar allt mellan dragspel och kohorn. Frontfigur i tre olika bandkonstellationer och alltid redo att ta sig an nya delar av världens musiktraditioner. Ales främsta kännetecken är att han oavsett musikstil alltid skapar driv och glädje, både på scen och bland publiken.

Mats Öberg
Pianisten, kompositören och multi-instrumentalisten Mats Öberg är kanske mest känd som ena halvan av Mats & Morgan, men han har spelat med alla från Frank Zappa till Carola. En av nordens främsta improvisationsmusiker.

Olle Linder
En klassiskt skolad musiker från Södra Latin i Stockholm som spelar bas, mandola och alla möjliga slagverk. En stor fascination för latinamerikansk musik och rytmer har tagit Olle på en flerårig musikresa genom Brasilien, Argentina och Uruguay. 2010 släppte han sin solodebut Fullt Av Folk och har även skrivit musik för teater och dans.

Allt de här tre gör kännetecknas av energi, lekfullhet och en outtröttlig kärlek till musik. Vi utmanar er att sitta still när Ale Möller Trio står på scen!

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Ale Möller Trio

Victoriateatern

Websida

http://www.victoria.se/

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Malmö, Södra Förstadsgatan

Spara intressen för Ale Möller Trio
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Ale Möller Trio

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Ale Möller Trio

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Konsert Öppen Scen
Varje tisdag på Mässingshornet
Bar / Konsert B.A.R
Krog & Vinbar på Erik Dahlbergsgatan
Jag söker
Laddar guider...