Evenemanget har varit

Gallerinatten

Scen & Teater

Gallerinatten

Gallerinatten Victoriateatern

Victoriateatern

Kom förbi Victoriateatern på Gallerinatten!

Vi har öppet 18.00-23.00 och det är Fri Entré.

Liveframträdanden med Xenia Kriisin och Echodeck på scen och utanför teatern kommer två av Sveriges mest spännande urbankonstnärer, Ola Kalnins och Robbin Carlzon, att måla live. Vår foajé förvandlas även till ett galleri där Ola och Robbin visar upp några av sina senaste verk.

Xenia Kriisin
Influenser från jazz, pop, soul, folkmusik, psalmer - allt trängs inuti Xenias starka men sparsamma melodier. Det är avskalat och fokuserat, men improvisationen och ett sökande för oväntade vändningar gör varje nytt uppträdande till ett äventyr. Aktuell med sitt debutalbum "Hymn" som släpps 19:e September.

Echodeck
Audiovisuella utforskare som bygger stämningsfulla ljudlandskap runt angelägen videokonst och visuals. Echodeck är råa avskalade känslor projicerade genom en projektor och en förstärkare. Kan egentligen inte beskrivas, måste upplevas!

Ola Kalnins & Robbin Carlzon
Svensk urbankonst växer och Malmö är kanske den största grogrunden med sin sprudlande plattform för alternativkonst. Ola och Robbin står mitt i den virvelströmmen av nya konstnärer och uttryck, rutinerade och erfarna men fortfarande hungriga som få. Tillbaka på hemmaplan efter ett månadslångt konstnärligt utbyte i Argentina och en hyllad utställning i San Diego är de nu redo att ge Gallerinatten vad den tål!

Xena Kriisin och Echodeck presenteras i samarbete med Clandestino Agency, en internationell bokningsagentur med fokus på alternativ musik. Välkomna!

I samarbete med Folkuniversitetet.

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Gallerinatten

Victoriateatern

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Malmö, Södra Förstadsgatan

Spara intressen för Gallerinatten
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Gallerinatten

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Gallerinatten

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Hittade inga liknande evenemang

Jag söker
Laddar guider...