Evenemanget har varit

Olympiatravet

Match & Tävling

Olympiatravet

Olympiatravet Åby Travbana

Åby Travbana

Höj pulsen på Olympiatravet!

Lördag den 20 april är det Olympiatravet på Åby.

Maharajah och Sebastian K gör upp i Olympiatravet.

2013 års upplaga av Olympiatravet ser en intressant match mellan Maharajah och Sebastian K, kryddad med Raja Mirchi, Beckman och två starka franska ston som kapabla outsiders. 1,5 miljoner i förstapris väntar och loppet lär bli ytterst sevärt då mer än halva fältet ses med vinstchans!

Stefan Hultmans Maharajah såg ut att vara i gammalt gott slag i sitt försök på Mantorp när han bjöd på en hejdundrande avslutning (09/800) i spåren och får tipset av undertecknad.
Denna lördag bjuder dock på mycket annat än just finalen av Olympiatravet. Olympiatravsdagen är en fest både på och utanför banan hela dagen lång, så har du chansen att bege dig ut till Mölndalsovalen så skall du definitivt passa på. Vi ser såväl tvåbenta som fyrbenta världsartister på plats och autografjägarna får sitt lystmäte mättat. Var så säkra.

Vi noterar dessutom att:
Tamla Celeber, som avslutade fjolåret med att vinna Breeders Crown i Canada, gör årsdebut i stoeliten och är en av tre vassa sto från Roger Walman i loppet. Dont Wear PJS och Pantholops är de två andra..
Bronsfinalen bjuder på omgångens bästa spik i form av Rocky Winner och att Klass 2 finalen ser omgångens rysare i form av Rocket Zet. Läs mer under separata rubriker.
Silverfinalen, som avslutar V75 spelet, är "hur bra som helst" och att Flemming Jensens duo Obi Wan och Pingus Vang där åter hör till favoriterna. Nu lurar dock såväl Macho Gossip som Going For Gold Zaz i kulisserna så någon skrattmatch för "icemannen" blir det ej denna gång.

Utanför V75 spelet bjuds vi för ovanlighetens skull, men dock traditionsenligt, på ett lopp för kallblod. Solos lopp. Kul för en gångs skull att vi har en hemmahäst i Solos lopp som ses med vinstchans. Team Gustafssons Raggmunken skall försöka hålla undan 20 meter för en av världens bästa kallblod Tekno Odin. Kul match!

Vi kör igång tävlingarna kl 12,45 med en sevärd V4:a.

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Olympiatravet

Åby Travbana

Websida

http://www.abytravet.se

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Mölndal, Åbyvägen 2-12

Spara intressen för Olympiatravet
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Olympiatravet

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Olympiatravet

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Restaurang Pegasus Mölndal
Husman och internationellt vid Åby
Bar / Match & Tävling Sportbar på Hard Rock Cafe
Matcher på Storbildsskärm
Motion & Hälsa / Barn & Familj Lerums Vattenpalats
Äventyrsbad, motionssim och bowling
Jag söker
Laddar guider...