Evenemanget har varit

Musikalen äR

Scen & Teater

Musikalen äR

Musikalen äR MDH:s musikalstudenter på

MDH:s musikalstudenter på Dieselverkstaden

Välkommen till en musikal som handlar om dig!

Vad skulle konsekvenserna vara om jag väljer fel telefonnummer när jag byter telefonabonnemang? Tänk om kärleken i mitt liv inte kommer ihåg numret, så att vi aldrig träffas - då skulle konsekvenserna kunna vara rentav katastrofala! - och varför, varför, VARFÖR måste jag hälsa på grannen bara för att jag helt oskyldigt vill slänga soporna? Ska jag dessutom behöva lyssna på grannens monolog av artigheter?!

Musikalen äR handlar om människor som lever mitt i samhället, utan att ha hittat sin egen identitet. Historien utspelar sig i en stad där vi får följa fjorton karaktärer. Här möter vi bl.a. en tjej som vill bli en firad stjärna för att hitta sitt rätta jag och som ständigt uppger namn och telefonnummer, ifall någon skulle råka "upptäcka henne". Vi möter också hon som aldrig kan välja; inte idag, inte imorgon, inte någon annan dag. Vi får träffa personen med hatten, som gör test efter test i tidningar och alltid blir persontyp B, men som aldrig lyckas följa råden till detta. Vi träffar kvinnan som bara finns genom sin pojkvän och hon som rätt och slätt är fel och som aldrig lyckas förstå sig på de underliga, oskrivna konspirationerna som finns i samhället. Finns det måhända en regelbok för hur man gör för att göra som alla andra, men samtidigt hitta något unikt i sig själv?

På Framgången 66 lever karaktärerna nära varandra, till synes omedvetna om varandras existens. De vimlar runt i staden utan att tänka på systemet de följer. Mitt i stadsrusningen dör en person. Ingen noterar det eller ser liket som blir liggande mitt i allt kaos, medan människor fortsätter med samma saker som de alltid gjort: köar, handlar, går, springer, och går ännu mer...

äR behandlar vilsenhet och ensamhet med en stor dos hjärtlighet och humor. Genom samspel mellan grannar och stadsfolk, möts och skapas nya identiteter. Hur vet jag vem jag är och vem jag vill vara, när min granne ser någon helt annan? äR handlar helt enkelt om det vardagliga bekymret att vara.

Spelas 17-18 maj på Stora scenen i Dieselverkstaden, Sickla, kl 18.30.

Pris: 50kr
Boka biljett via: musikalen.ar@gmail.com

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Musikalen äR

Dieselverkstaden

Pris

50 kr

Websida

http://www.dieselverkstaden.se

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Nacka, Siroccogatan 16

Spara intressen för Musikalen äR
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Musikalen äR

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Musikalen äR

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Utställning / Barn & Familj Böj dig
Nacka konsthall i Dieselverkstaden
Museum & Gallerier Galleri Ingela S
Konst på Klara Östra Kyrkogata
Scen & Teater Omfamningar på Teater Galeasen
Pjäs av en av Rysslands främsta
Scen & Teater Winterreise
Teater Galeasen sätter upp Winterreise
Scen & Teater Maffia Comedy
Stand up på Scandic Malmen
Jag söker
Laddar guider...