Södra Teatern

Södra Teatern

Södra Teatern Teatersalong från 1858

Adress
Stockholm, Mosebacke Torg 1–3
Telefonnummer
08 - 531 99 400
Websida
Lägg till en tagg
Teatersalong från 1858
Södra Teatern är en vacker teatersalong vid Mosebacke torg som invigdes 1858 och är en av Stockholms äldsta aktiva privatteatrar. Arkitekt var Johan Fredrik Åbom. Salongen är rikt utsmyckad med elegant takmålning, magnifik kristallkrona och bevarade originaldetaljer. Byggnaden är ett tidstypiskt e

Aktuellt!


Etablissemanget


Husman och franskt på Södra Teatern

ETABLISSEMANGET
Husmanskost möter det franska köket på vår bistroinfluerade à la carte-meny, på helger har vi Jazzbrunch (under sommaren brunch utan jazz) med klassiska brunchrätter. Här finns även den anrika matsalen Cornelisrummet och en uppvärmd uteservering med vind- och ..

Södra Bar


Bistro med utsikt

En härlig lokal där vi serverar öl/vin/drinkar samt ett utbud av olika sorters snacks. Baren har en utsikt som sträcker sig från Stadshuset till Skeppsholmen och Skärgården samt även en populär, soldränkt veranda.

Önskar man äta så går man ner till vår restaurang Etablissemanget där man kan..

Himmelstrand


Releasefest på Södra Teatern

Releasefest för nya boken Himmelstrand.

John Ajvide Lindqvist är tillbaka med sin första bok på fyra år - Himmelstrand, en berättelse som tar skräckromanen till en plats där den aldrig varit förr.
Det vill vi givetvis fira!

Kl 19:00 bjuder vi in till ett timmeslångt samtal..

Angel Olsen


Kägelbanan

Makalös indiefolkfavorit!
Support: Rodrigo Amarante

För bara några veckor sen lämnade Angel Olsen Sverige efter två hyllade spelningar och med en hel uppsjö lyriska kritiker som vinkade farväl med vit näsduk. Men vi kan härmed stilla eventuell sorg med den glada nyheten att hon återvänd..

Min stora sorg


Södra Teatern

Ett eget popuniversum.

I februari 2014 släppte Min Stora Sorg aka Anso Lundin sitt debutalbum Mvh Anso, M$$. Albumet blev hyllat av Sveriges kritikerkår och lämnade ingen oberörd med sin tyngd och sina unika låtar. Du som har sett Min Stora Sorg live vet att det är något extra, något utöver..

Jazzbrunch


Etablissemanget

En riktig söderklassiker!

I buffén finns varma och kalla brunchrätter och en dessertbuffé. Allt tillagas med stor omsorg, med noga utvalda råvaror och med kvalitet som ledord. Musiken varierar från helg till helg, men alltid med musiker i världsklass.

På scen i septem..

Kommande


Konsert Ulrika Murray
Etablissemanget
Jag söker

???AddInterest???Bokningskalender

Framåt »