Södra Teatern

Södra Teatern

Södra Teatern Teatersalong från 1858

Adress
Stockholm, Mosebacke Torg 1–3
Telefonnummer
08 - 531 99 400
Websida
Lägg till en tagg
Teatersalong från 1858
Södra Teatern är en vacker teatersalong vid Mosebacke torg som invigdes 1858 och är en av Stockholms äldsta aktiva privatteatrar. Arkitekt var Johan Fredrik Åbom. Salongen är rikt utsmyckad med elegant takmålning, magnifik kristallkrona och bevarade originaldetaljer. Byggnaden är ett tidstypiskt e

Aktuellt!


Valerie June


Kägelbanan

Folk, blues, soul, bluegrass och gospel. Och en rejäl dos country

Valerie June låter som det gjorde förr och borde nu. Hon förkroppsligar södra USAs själ med lika delar folk, blues, soul, bluegrass och gospel. Men framförallt en rejäl dos country framförd med en ömsom spröd, varmt inlindand..

After Work


Tor-Fre på Södra Bar & Kök

Mat och dryck med Söders bästa utsikt

Södra Teaterns eminenta After Work. Finfina priser i baren på både mat och dryck mellan kl 16:00-19:00.

Etablissemanget


Husman och franskt på Södra Teatern

ETABLISSEMANGET
Husmanskost möter det franska köket på vår bistroinfluerade à la carte-meny, på helger har vi Jazzbrunch (under sommaren brunch utan jazz) med klassiska brunchrätter. Här finns även den anrika matsalen Cornelisrummet och en uppvärmd uteservering med vind- och ..

Södra Bar


Bistro med utsikt

En härlig lokal där vi serverar öl/vin/drinkar samt ett utbud av olika sorters snacks. Baren har en utsikt som sträcker sig från Stadshuset till Skeppsholmen och Skärgården samt även en populär, soldränkt veranda.

Önskar man äta så går man ner till vår restaurang Etablissemanget där man kan..

Hot Sirrup


Södra Bar

Cocotaxi och Makks går ihop en gång i månaden och ger er Hot Sirrup!

Hot Sirrup! är som en pizza tropicana med extra allt. Det är sött, salt och flottigt toppat med banan och jordnötter. Det är klubben som med globaliseringens krafter ger er basmusik från alla världens hörn. Vi struntar i e..

Dekula Band


Etablissemanget

Soukous Explosion!

High Life intar Etablissemanget för första gången och bjuder upp till dans med den bästa tropiska klubbmusiken från världens alla hörn. Denna kväll med fullt liveband: Dekula Band - Stockholms bäst bevarade hemlighet!

"Dekula Band är utan överdrift det..

Jazzbrunch


Etablissemanget

En riktig söderklassiker!

I buffén finns varma och kalla brunchrätter och en dessertbuffé. Allt tillagas med stor omsorg, med noga utvalda råvaror och med kvalitet som ledord. Musiken varierar från helg till helg, men alltid med musiker i världsklass.

Pris för brunche..

Ung Filosofi


Södra Teatern

För deltagare mellan 9-12 år.

Finns spöken? Vad menar pappa när han säger att jag ska vara snäll? Vad är en bästa vän? Varför går tiden så sakta ibland? Kan man leva på glass? Var försvinner människor när de dör? Vad är skönhet? Är det taskigt att retas?

Att filosofera hos oss..

Kommande


Nattklubb Zunga
Södra Bar
Nattklubb Re:Orient
Mellanösterns bästa hits på
Nattklubb Klubb Dekadent
Tango på Södra Bar
Scen & Teater Klungan
Södra Teatern
Jag söker

???AddInterest???Bokningskalender

Framåt »