Södra Teatern

Södra Teatern

Södra Teatern Teatersalong från 1858

Adress
Stockholm, Mosebacke Torg 1–3
Telefonnummer
08 - 531 99 400
Websida
Lägg till en tagg
Teatersalong från 1858
Södra Teatern är en vacker teatersalong vid Mosebacke torg som invigdes 1858 och är en av Stockholms äldsta aktiva privatteatrar. Arkitekt var Johan Fredrik Åbom. Salongen är rikt utsmyckad med elegant takmålning, magnifik kristallkrona och bevarade originaldetaljer. Byggnaden är ett tidstypiskt e

Aktuellt!


Etablissemanget


Husman och franskt på Södra Teatern

ETABLISSEMANGET
Husmanskost möter det franska köket på vår bistroinfluerade à la carte-meny, på helger har vi Jazzbrunch (under sommaren brunch utan jazz) med klassiska brunchrätter. Här finns även den anrika matsalen Cornelisrummet och en uppvärmd uteservering med vind- och ..

Södra Bar


Bistro med utsikt

En härlig lokal där vi serverar öl/vin/drinkar samt ett utbud av olika sorters snacks. Baren har en utsikt som sträcker sig från Stadshuset till Skeppsholmen och Skärgården samt även en populär, soldränkt veranda.

Önskar man äta så går man ner till vår restaurang Etablissemanget där man kan..

Disco//ective


Södra Bar & Etablissemanget

House, disco och basmusik på två dansgolv - FRI ENTRÉ

Disco//ective är ett DJ-kollektiv med bas i Stockholm. Fokus ligger på deep house, tech house & disco med kärlek. Nu på fredag den 25/8 syns Disco//ective (Micke Julander & Viktor Blomstergren) återigen bakom ..

Club Mosebacke


Etablissemanget

Give me your blind, your deaf, your lame and your mute - and I will make them dance"

Johan Netz med gäster - Allt från classic dance, 80's & 90's, Motown, funk, disco, hip hop, R 'n' B, world & moderna hits. Johan Netz aka Professorn säger: "&..

Champagnebar under Pride


Champagnebaren 7:an

Det givna Pridehänget!

Under Stockholm Pride-veckan förvandlas vår champagnebar på våning sju till ditt givna HBTQ-loungehäng. Det blir Pride-drinkar, homohumor, #gerilladejting för singelkillar och maratonvigslar för den som redan hittat rätt, pianobar med sing-along oc..

Babysalsa


Södra Teatern

Babysalsa med Maria Llerena på Terrassen

Kom med din baby och dansa, sjung och spela runt Maria LLerenas congatrummor.

Vi sjunger svenska barnsånger i min egen afrikanska, latinamerikanska och karibiska tappning, och barnsånger som Maria själv har komponerat. Vi sjunger även Evert ..

Gerilladejting


Gaydejting för singelkillar på Champagnebaren 7:an

Singel? Kickstarta Prideveckan med #gerilladejtings mingel för lite gladare killar! På baren Sjuan med Stockholms vackraste utsikt samlar vi alla singelkillar för mingel och pepp inför den kommande Prideveckan. Ta med dig själv och din bästa singelkompis, var glad & var DU.

Gerilladejt..

Maratonbröllop under Pride


Södra Teatern

En kan säga massa olika om äktenskapets för och nackdelar, men att vi i Sverige KAN gifta oss med en person som har samma kön som oss själva gör att vi vill hylla det och fira det genom att erbjuda maratonbröllop på Södran som start på en härlig pridefestival.

På den här sidan kommer du ino..

Förspel


Champagnebaren 7:an

Pianobar med sing-a-long.

Södra Teaterns terrassbar Sjuan får i sommar besök av "den levande jukeboxen" Daniel Kurba. Varje torsdagskväll kommer Daniel slå sig ner bakom pianot och låta gästerna möta solnedgången med sing-a-long till låtar från en bred repertoa..

Kommande


Scen & Teater Klungan
Södra Teatern
Jag söker

???AddInterest???Bokningskalender

Framåt »