Evenemanget har varit

Jack Moy & Glöden

Konsert

Jack Moy & Glöden

Jack Moy & Glöden Ace

Ace

19-20 April ♠ Jack Moy & Glöden (Live) Princevibes, Evilknob & BBit, Daniel Kummer

FREDAG 19 APRIL
Den här fredagen är vi stolta att bjuda på Jack Moy & Glöden live på vår lilla scen. Gruppen är en trio från Upplands Väsby som består av Jack Moy, Zebastian Mattsson och Sebastian Söderström. Bandet har med sin originella och hookiga folk/pop-sound fått många fans och är nu redo att utvecklats till nya nivåer under 2013! Den 6 maj släpper bandet sin nya singel som har fått titeln "Good As Gold" - och bandet har lovat att ge deras kompisar på Ace och givetvis publiken - världspremiär för låten live på fredag!http://www.facebook.com/JackMoyGloden

Före och efter spelningen kommer Daniel Öhrn och Robert Aidehag-Persson slå ihop sina skivsamlingar till en eklektisk cocktail! Allt från The Clash, Stooges, Ramones till Familjen och Markus Krunegård.

KONSTANTIN EVILKNOB & BBIT är tillbaka inne i lilla rummet för att bjuda på snusk och kaos. Efter många lyckade gig och residensgig runt om i Stockholm (bl.a. Marie Laveau, F12 och Sommar!) har de slagit sina CD-pärmar ihop för att kunna ge er så mycket kärlek, svett och gungande rytmersom möjligt. Om ni kommer till ACE i hopp om att hyra stället får ni kanske tänka om. ACE är redan uthyrt, men ni är välkomna att dela på notan.

LÖRDAG 20 APRIL
På indiegolvet har Daniel Kummer och Daniel Öhrn packat skivväskorna fyllda med allt från röjig lo-fi pop från Brooklyn till dansanta remixer på Foster The People och självklart dom mest dansanta indieklassikerna. Dessutom blir det nytt från The Strokes, The Knife, Deerhunter och Håkan Hellström.

I electrorummet får vi besök av Södertälje-duon Princevibes. Det kommer bjudas på mullrande house och fartfylld electro med extra dist, detta kombineras med epilepsiframkallande strob, isfacklor och konfetti, allt för att se till att ni inte ska kunna ta er upp ur sängen dom närmsta veckorna. Princevibes har tidigare spelat på ställen som Nalen, Ung 08, The Strip och Kringelfestivalen. Missa inte detta!

På övervåningen är Peter Fahlén tillbaka för att bjussa på göteborgspop med alltifrån Tages till Broder Daniel via Easy ihop med Rough Trade- och Creation Records-klassiker med mer med mera!

Varmt välkommen!

PRIS: 100 kr - Gratis inträde före kl 23 om du gillat oss på Facebook!
VAR: Sveavägen 36
NÄR: Fredagar & lördagar kl 22-03
ÅLDER: 18 år

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Jack Moy & Glöden

Ace

Websida

http://klubbace.se

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Stockholm, Sveavägen 36

Spara intressen för Jack Moy & Glöden
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Jack Moy & Glöden

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Jack Moy & Glöden

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Konsert Blues Jam
S:ta Clara Bierhaus
Konsert Blues Jam
Lördagar på Stampen
Bar / Konsert Lördag på Fotografiska
Konsert och bar på Fotografiska
Restaurang Ekstedt
Med eld i fokus på Humlegårdsgatan
Jag söker
Laddar guider...