Evenemanget har varit

BEN KLOCK & STEFFI

Nattklubb

BEN KLOCK & STEFFI

BEN KLOCK & STEFFI Berns

Berns

Berlinfödde Ben Klock betyder mer än någon annan dj, producent och skivbolagsägare just nu. Han startade storartat som resident på Berghain när det öppnade 2004 och har sedan gjort ett starkt avtryck på klubbens unika sound.

Klocks album (Ostgut Ton och egna labeln Klockworks) består av technoset fulla av hypnotiskt djupa och tunga grooves. De har på senare tid resulterat i ett exceptionellt gott internationellt rykte. Hans musik är fri från stagnerande nostalgi och vinner lyssnaren genom sin konsekvens, spänning och dynamik igen, igen och igen. Den har samtidigt en känslighet som oftast förknippas med housemusik. Med sina månatliga maratonset på Berghain blir han också inspirerad av den magiska atmosfären och motiverad till att hoppa över falluckan som kallas rutin.

STEFFI
Steffi är i allra högsta grad en mångsysslare. Hon är resident-dj på Panorama Bar i Berlin, driver ett skivbolag och har organiserat en mängd fester och klubbar i kategorier som går om sidan av det som kallas mainstream. Förutom att ha hjälpt till att driva fram ett monster till nattklubb som Berghain och Panorama Bar, har hon en bakgrund i undergroundscenen i Amsterdam. Steffi levererar oavkortat det senaste av allt ifrån elektronisk disco till seriös detroit- eller holländsk electro. Dock utgår mycket av hennes musik från house och funk.

Sedan år 2000 driver Steffi skivbolaget Klakson tillsammans med den holländska musikproducenten Dexter. De har släppt högt aktade skivor med artister som Dexter, Fastgraph, Duplex, Seymor Bits, Putsch 79 eller Mr. Cisco, som också blivit uppbackade av mäktiga och likasinnade artister som exempelvis Laurent Garnier, DJ Hell, Andrew Weatherall och Miss Kittin.

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av BEN KLOCK & STEFFI

Berns

Pris

180 kr

Telefonnummer

Websida

http://www.berns.se/

Åldersgräns

23

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Stockholm, Berzelii Park

Spara intressen för BEN KLOCK & STEFFI
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för BEN KLOCK & STEFFI

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för BEN KLOCK & STEFFI

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Restaurang Berns Asiatiska
Crossover från stora delar av Asien
Bar / Restaurang Berns Bistro & Bar
Franskt i hjärtat av Stockholm
Specialerbjudanden Frukost
Berns Asiatiska
Specialerbjudanden Brunch
Berns Asiatiska
Nattklubb Collage
Born 1985, Reborn 2014
Jag söker
Laddar guider...