Evenemanget har varit

Dj Ronaldo

Nattklubb

Dj Ronaldo

Dj Ronaldo 2.35:1

2.35:1

DJ ROLANDO & NIHAD TULE (1:53.2, DRUMCODE)

DJ ROLANDO
Roland Rocha alias DJ Rolando föddes på sjuttiotalet i sydvästra Detroits mexikanska industrikvarter. Från tidig ålder inspirerades han av sin latinamerikanska musikkultur och fick stor uppmuntran av den entusiastiske fadern som också var lokalt känd som musiker. I mitten på åttiotalet blev han så djupt tagen av Jeff Mills att han snabbt styrde kursen mot techno. Till sin stora förtjusning fick han snabbt bli medlem i den kända och gåtfulla undergroundrörelsen resistance crew.

Snart därefter fick DJ Rolando sin första chans att fara över Atlanten och charma folkmassor världen över med sitt mjuka sätt och vid det här laget välkänt skickliga dj-förmåga. Han blandade snyggt funky house, magkittlande electro, stor technoklassiker och ny själfull melodisk techno. Det gav honom snart respekt över hela branschen.

Jaguar var en riktig isbrytare och trots debuten på ur lyckades den vände den upp och ned på arkaiska uppfattningar om techno.

Så småningom släppte Rolando sin egen label "los hermanos" med polarna Gerald Michell och Mike Banks. Nu är han en fri man och på väg in i en ny spännande fas med det senaste projektet "crossroads".


NIHAD TULE
Nihad Tule har sakta men säkert vuxit till ett hushållsnamn på den svenska technoscenen med en serie imponerande skivsläpp på legendariska Drumcode och Truesoul, spelade och supportade av en minst lika imponerande samling djs; Adam Beyer, Marcel Dettmann, Ben Klock, Joel Mull, Richie Hawtin, Len Faki, DJ Rolando, mfl. Nihad Tules karriär växer i samma takt som hans fanskara som lockas av hans kompromisslösa musikval och energiska DJ-set. Han har varit med och format det som idag är 2.35:1 med några av våra mest minnesvärda kvällar och denna kommer knappast bli något undantag.

Lägg till en tagg
Arrangör av Dj Ronaldo

Berns

Websida

http://www.berns.se/

Åldersgräns

23

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Stockholm, Näckströmsgatan 8

Spara intressen för Dj Ronaldo
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Dj Ronaldo

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Dj Ronaldo

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Nattklubb Soul
Fasching
Nattklubb Spy Bar
Elektroniskt och rock på Stureplan
Nattklubb Ace
Två våningar indiefest
Bar / Nattklubb Bar 54
Bar och Nattklubb på Medborgarplatsen
Nattklubb / Restaurang Patricia
Restaurang, bar och klubb vid

De som gillade detta gillade också

Utställning Keramisk form
Nyckelviksskolan på Bergianska
Jag söker
Laddar guider...