Evenemanget har varit

Glasvegas

Konsert

Glasvegas

Glasvegas Berns

Berns

Spänningen är olidlig. Det vankas nytt Glasvegas-album och vi har vetat om det ett tag. Glasvegerna älskas innerligt av en världsomspännande indiepublik och när det blir tal om nytt material så håller vi kollektivt andan i väntan på nästa livssoundtrack. Singeln "If" släpptes i början av juli och sedan dess har vi gått på moln. Att tredje Glasvegas-plattan "Later… When The TV Turns To Static" inte kommer förrän 2 september, det kvittar. Vi har drömt om den länge.

Skotska Glasvegas består av de tre originalmedlemmarna James och Rab Allan och Paul Donaghue tillsammans med svenska nytillskottet Jonna Löfgren på trummor. Och lite fint är det ändå, att det just blev en svensk trummis i bandet som vi älskar så mycket. De övriga glasvegerna kommer från hårdnackade arbetarstaden Glasgow. Enkelt gissat kanske då bandnamnet är en ordlek på städerna Las Vegas och Glasgow. Som att ligga i rännstenen och titta på stjärnorna.

Arbetarrötterna hördes tydligt i den självtitulerade debutplattan, som älskades innerligt av en världsomspännande publik. På uppföljaren från 2010, "Euphoric /// Heartbreak \\\", klingade inte Glasgow-influenserna lika tydligt. Den är nämligen inspelad i Santa Monica, Kalifornien och valet av inspelningsplats hade en enorm inverkan på bandet.

Nu vankas det äntligen nytt igen. Glasvegas nya album släpps den 2 september på Glasvegas egna label Go Wow Records och BMG Chrysalis i samarbete med Sony Music. Fansen jublar lika mycket som alltid och kritikerna står hänförda inför den kollektiva kärlek som Glasvegas är upphov till. Lite så där som det ska vara med arbetarkultur.

Datum
2013-11-18

Tid
20.00

Ålder
20

Inträde
330 exkl. ticnet serviceavg.

Lokal
Stora salongen

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Glasvegas

Berns

Pris

330 kr

Websida

http://www.berns.se/

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Stockholm, Näckströmsgatan

Spara intressen för Glasvegas
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Glasvegas

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Glasvegas

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Restaurang Berns Asiatiska
Crossover från stora delar av Asien
Bar / Restaurang Berns Bistro & Bar
Franskt i hjärtat av Stockholm
Specialerbjudanden Frukost
Berns Asiatiska
Specialerbjudanden Brunch
Berns Asiatiska
Jag söker
Laddar guider...