Evenemanget har varit

Nas

Konsert

Nas

Nas Berns

Berns

Superstjärnan Nas kommer till Sverige i mars för en mer än lovligt efterlängtad konsert. Den 14 mars ställer sig Nas på Berns scen i Stockholm och vi kan lova en konsertkväll utöver det vanliga.

Nas är utan minsta tvekan en av de största och mest inflytelserika rapartisterna som historien känner till. Det är stora ord vi använder men det är Nas vi pratar om, killen som skrev "Illmatic". Nog sagt egentligen men han är värd mer än så.

Men det är inte enbart "Illmatic" som gjort Nas till den stjärna han är. Vartenda album han släppt har antingen placerat sig på Billboards r’n'b-listas andra eller första plats och sålt i miljontals exemplar. Vartenda! Med sin uppenbara talang som textförfattare och med det enorma flow som löper genom "The Message" till "When I Ruled The World" och kapslas in i fantastiska "Affirmative Action" har Nas med största möjliga marginal kvalat in i musikhistoriens Top 10. Han är en av de största.

När Nas droppade "Life Is Good" tidigt i somras var det ytterligare ett bevis på att gammal är äldst. Nas hade skapat ett album som hyllades med ovationer i både analoga och digtala forum. Bloggare, press och fans kom till samma slutsats: Nas har gjort det igen! På ett strålande sätt låter han sitt liv vara den väv han utan filter målar upp sin verklighet."Life Is Good" är vad varje ung rappare önskar att han eller hon kunnat skriva.

Med "Life Is Good" tar Nas sig ut på vägarna för att stilla vår enorma törst. Mars månad bjuder Nas in till något vi sent kommer att glömma. Stället heter Berns och datumet är den 14:e. Biljetterna kan du köpa redan nu på fredag.

Konserten arrangeras och presenteras i samarbete med Berns.

Datum
2013-03-14

Pris
395 kr exkl. serviceavgift

Biljetter kommer att finnas på Ticnet från den 21 december kl. 09.00

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Nas

Berns

Pris

395 kr

Websida

http://www.berns.se/

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Stockholm, Näckströmsgatan 8

Spara intressen för Nas
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Nas

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Nas

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Restaurang Berns Asiatiska
Crossover från stora delar av Asien
Bar / Restaurang Berns Bistro & Bar
Franskt i hjärtat av Stockholm
Specialerbjudanden Brunch
Berns Asiatiska
Specialerbjudanden Frukost
Berns Asiatiska
Jag söker
Laddar guider...