Bryggeriet

Krog & Pub

Bryggeriet

Bryggeriet Sportbar & restaurang i Vasastan

Sportbar & restaurang i Vasastan

Troligen bästa Sportbar & restaurang i Stockholm. Bryggeriet är en kvarterskrog som erbjuder över 80 sorters öl och fler än 120 sorters whiskey, där du kan välja att träffa kompisgänget på en afterwork, äta en god middag eller heja på ditt favoritlag. Vi har även stämningen för att bädda för en fantastisk utekväll, så varför inte börja hos oss?

Bryggeriet är platsen där man upplever de allra största sporthändelserna. Älskar du fotboll precis som vi kan vi stolt nämna att vi visar toppfotboll från de stora ligorna, spanska La Liga, engelska Premier League. Givetvis visar vi även toppmatcher från Serie A, Bundesliga och franska Ligue 1, och många många fler. Ta med gänget och låt Messi & co stå för underhållningen. Vi visar sport efter säsong och erbjuder ishockey med det rafflande matcher från NHL och det allra bästa från Elitserien och mycket mer.

Den rätta stämningen med den godaste ölen. Hos Bryggeriet hittar du öl och whiskey från världens alla hörn. Bryggeriet är en kvarterskrog som erbjuder över 80 sorters öl och fler än 120 sorters whiskey. Välkommen in för att njuta av såväl klassiker som nya sorter. Bland vårt stora sortiment hittar ni amerikansk, irländsk, skotsk, japansk, svensk whiskey och mycket mycket mer. Vilket är din favorit?

Låt våra skickliga kockar reta dina smaklökar med utsökt mat tillagad med de allra bästa råvarorna. Vi gör aldrig avkall på kvalitet och hos oss hittar du mat att njuta av. Många av våra drycker är direkt handplockade för att passa vår matmeny. Vi är säkra på att du hittar det som passar dina smakkunskaper. De utvalda dryckerna är inköpta av vår kunniga personal som ser fram emot att få servera er under besöket på Bryggeriet. Allt för att ni ska få en perfekt kväll. Maten tillagas med omsorg av våra duktiga kockar och ger en härlig smakupplevelse. Varmt välkomna in för en bit mat.

Dagens lunch serveras varje vardag mellan klockan 10.30 - 14.00. Du hittar oss på Odengatan 60, i höjd med Statsbiblioteket.

Lägg till en tagg
Websida

http://www.bryggerietbar.se/

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Stockholm, Odengatan 60

Spara intressen för Bryggeriet
???AddInterest??? Gilla evenemanget
Betyg för Bryggeriet

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Bryggeriet

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Framåt »
Veckodagar
Måndagar: 10:30 - 01:00
Tisdagar: 10:30 - 01:00
Onsdagar: 10:30 - 01:00
Torsdagar: 10:30 - 01:00
Fredagar: 10:30 - 01:00
Lördagar: 12:00 - 01:00
Söndagar: 12:00 - 01:00

Liknande evenemang

Krog & Pub Arthurs Restaurang & Bar
Förstklassig kvarterskrog i Vasastan
Krog & Pub Restaurang Snövit
Husmanskost vid Ringvägen
Krog & Pub Pickwick Pub & Restaurang
Irländsk pub på Drottninggatan
Krog & Pub O'Learys Sundbyberg
Sportbar på Järnvägsgatan
Krog & Pub Brother tuck
Kvarterskrog på Götgatan
Jag söker
Laddar guider...