Evenemanget har varit

Joe Bonamassa

Konsert

Joe Bonamassa

Joe Bonamassa Cirkus

Guider
Cirkus

Endast 34 år gammal har Joe Bonamassa hunnit etablera sig som en av de allra största bluesstjärnorna i världen. Hans förmåga att influeras från olika håll, utan restriktioner för vad som är äkta blues eller inte, har tillsammans med enorm teknikalitet banat vägen för en karriär som har få motsvarigheter.

Med elva album på elva år och ett otal världsturnéer under bältet har han hunnit med mer än vad som kan tyckas vara möjligt. Han har spelat med alla sina hjältar och förebilder; Eric Clapton, Joe Cocker och Steve Winwood är bara några av de många världsstjärnorna som delat scen med Bonamassa. Guitarist Magazine har hyllat honom som "The new king of blues" och gibson.com skrev "Right now, there's no better Blues-rock artist than Bonamassa". Tunga ord från tunga instanser.

Joe Bonamassa har även hunnit med att bilda supergruppen Black Country Communion (tillsammans med Glenn Hughes, Jason Bonhamoch Derek Sherinian). De uppträdde på Cirkus, Stockholm, den 2 augusti i år.

Ända sedan han i våras släppte sitt kritikerhyllade album "Dust Bowl" har Bonamassa varit på resande fot och uppträtt på scener i stora delar av världen. I mars 2012 kan vi se fram emot hans celebra besök i Sverige. Konserterna i Stockholm och Göteborg väntas bli höjdpunkter för bluesälskare och alla som gillar artister som levererar tungt.

I slutet av september släppte han sin senaste platta som han gjort tillsammans med Beth Hart, "Don’t Explain" (Provoguge/Border). Albumet ligger just nu på en 25:a plats på topplistan och det fick genomgående fin kritik.

Arrangör: Live Nation
Åldersgräns: 13 år
Inget förband på denna konsert!
Längd: ca 90 min

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Joe Bonamassa

Cirkus Arena & Restaurang

Websida

http://www.cirkus.se/

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Stockholm, Djurgårdsvägen

Spara intressen för Joe Bonamassa
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Joe Bonamassa

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Joe Bonamassa

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Konsert Blues Jam
S:ta Clara Bierhaus
Konsert Blues Jam
Lördagar på Stampen
Bar / Konsert Lördag på Fotografiska
Konsert och bar på Fotografiska
Restaurang Hasselbacken
Hotellrestaurang med svensk inriktning
Jag söker
Laddar guider...