Evenemanget har varit

Sthlm Jazz Fest

Kalas & Festival

Sthlm Jazz Fest

Sthlm Jazz Fest Clarion Hotel Sign

Clarion Hotel Sign

Sthlm Jazz Fest är en av Sveriges äldsta festivaler och ett av Stockholms största evenemang. Festivalen har ett gott rykte i musikvärlden och räknas som en av Europas mest välskötta och trevliga festivaler. Festivalen äger rum på Skansen den 17-19 juni. I samband med detta kommer vi även att, tillsammans med Sthlm Jazz Fest, ha aktiviter på hotellet - allt för att få till den där rätta stämningen.

17/6: Lekverk spelar i loungen 14.30 - 15.20
Lekverk är ett av landets mest uppmärksammade jazzgrupper just nu. I Lekverk förenas knivskarp jazzmusik med oväntade och halsbrytande manövrer som ofta får publiken att dra på smilbanden. Den som sett Jon Fält på trumpallen i till exempel Bobo Stenson trio vet hur hans spontana och frigörande infall gör den mest intrikata och känsliga musik lekfull.

I Lekverk har han sällskap av musiker som inte drar sig för att gå samma väg. Tillsammans med basisten Putte Johander och pianisten Adam Forkelid bildas ett tre man starkt kollektiv som skapar en kraftfull och egensinnig musik med en extremt stark svängpotential. Lekverk är som DN:s Johannes Cornell uttryckt det "ett band man bara måste få se live"!

17/6: Föreläsning "Dagens unga drömmer om framtiden" med Sofia Rasmussen i C123 16.00 - 17.00
Sofia Rasmussen, framtidsstrateg på Kairos Future, berättar om drömmar och orosmoln bland dagens unga utifrån Kairos Futures livsstil- och värderingsstudier. Det ungomen drömmer om kommer den att försöka åstadkomma i framtiden. Så hur ser dagens unga på sin egen framtid och vad är viktigt för dem idag?

Kairos Future har döpt den unga generationen, födda 85 till 94, till Genereation Ordning. En grupp unga som är mer trygghets- och familjeorienterad än tidigare ungdomsgenerationer och i bland annat detta avseende står Generation Ordning för ett stort värderingsskifte.

Däremot finns det vissa saker som består: musiken är fortfarande ett centralt intresse för majoriteten av Sveriges unga 15-25 åringar och föreningslivet en nyckel till framtidstro. Så hur vi tar vara på ungas kraft och engagemang i tider av otrygghet och ungdomsarbetslöshet?.

Lägg till en tagg
Arrangör av Sthlm Jazz Fest

Clarion Hotel Sign

Telefonnummer

Websida

http://www.clarionstockholm.com/

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Stockholm, Östra Järnvägsgatan 35

Spara intressen för Sthlm Jazz Fest
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Sthlm Jazz Fest

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Sthlm Jazz Fest

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Bar Living Room
Clarion Hotel Stockholm
Bar The Lobby bar
Clarion Hotel Stockholm
Specialerbjudanden / Restaurang Frukost
Clarion Hotel Stockholm
Specialerbjudanden Frukost
Live jazz och goda smaker på Clarion
Bar Upstairs Bar
Clarion Hotel Stockholm

De som gillade detta gillade också

Krog & Pub / Restaurang Stockholms Matvarufabrik
Franskt och Svenskt i Vasastan
Jag söker
Laddar guider...