Evenemanget har varit

Little Dragon

Konsert

Little Dragon

Little Dragon Debaser Hornstulls Strand

Debaser Hornstulls Strand

Datum
3.3 - Stockholm, Debaser Ballroom (Medis)
***************************************
Biljetterna kostar 240 kr + serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Debaser.se, Ticnet.se / 077-170 70 70 samt Ticnet-ombud.
***************************************
I vår är det dags för Little Dragon att släppa sitt efterlängtade fjärde album. I väntan på detta gör bandet några få exklusiva konserter i Europa för en liten skara människor. Däribland en i Sverige på Debaser Ballroom i Stockholm den 3 mars. De åtråvärda biljetterna släpps till försäljning i morgon den 28 januari klockan 9.00.

Sedan starten 1996 har Göteborgskvintetten Little Dragon sakta men säkert växt sig större och berört allt fler. Det egentliga genombrottet var ett faktum 2009 när bandets andra album “Machine Dreams" släpptes. Hyllningarna från både recensenter och internationella proffstyckare ville aldrig ta slut och Damon Albarn bjöd in bandet till att medverka på både Gorillaz skiva “Plastic Beach" och deras världsomspännande turné under 2010. Under 2011 kom sedan det tredje albumet, “Ritual Union", som i vanlig ordning fick toppbetyg och även följdes upp av ett flitigt turnerande världen över. Samma år spelades även bandets låt “Twice" i ett avsnitt av Grey’s Anatomy.

Little Dragon är den perfekta hybriden mellan svettig R&B, spännande new wave, svängig elektronika och experimentell pop. Beundrarskarans spektrum är brett med alltifrån hiphopare, ravare, stoners, hipsters och hippies. Bland de mer namnkunniga beundrarna hittar man bland andra Big Boi (Outkast), Raphel Saadiq, Questlove (The Roots) och DJ Shadow.

Albuminspelningarna i all ära, men det är på scen som Little Dragon är i sitt rätta element. Bandets populära liveshower är ett genialiskt, tajt och improviserat fyrverkeri av synliga och osynliga känslor som får japanska drakfester att självantända av avvund. Den 3 mars kommer ett fåtal lyckliga bli varse om vad vi pratar om.

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Little Dragon

Debaser Hornstulls Strand

Pris

240 kr

Websida

http://www.debaser.se/

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Stockholm, Hornstulls Strand 4

Spara intressen för Little Dragon
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Little Dragon

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Little Dragon

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Restaurang Debaser Humlegården
Musik, mat och sommar!
Bar / Restaurang Bar Brooklyn
Debaser Hornstulls Strand
Bar / Restaurang Calexico’s
Debaser Hornstulls Strand
Restaurang Strand
Hotellrestaurang och lounge
Föredrag & Samhälle Hornstulls bibliotek
Stockholms livligaste bibliotek
Jag söker
Laddar guider...