Evenemanget har varit

Adrian Lux

Nattklubb / Konsert

Adrian Lux
Loaded Debaser Medis

Loaded
ADRIAN LUX [LIVE] | LOADED 4 ÅR | MILK COLLECTIVE | NIK ROWAN MFL
FANCY A SHAG | BABA SONIC | HOLLY ASTERA EBRAHEIM & ELIN STENBERG | EMELIE BÅÅTH | ALEXANDER HENRIKSSON | M FL
Lör 29 Sep

Debaser och Loaded presenterar Adrian Lux och Loaded 4 år den 29 september.

DJ:n, producenten och artisten Adrian Lux har de senaste åren lagt Sverige och världen under sina fötter och han påstår själv att han inte kan skriva annat än hits, vilket hans tidigare singlar vittnar om. "Can't Sleep", "Strawberry" och "Teenage Crime" har alla tagit dansgolven och listorna med storm.

I våras släppte han sitt debutalbum via anrika Ultra Records, ett album där han gästas av bland andra Dante, Rebecca & Fiona och Kents frontman Jocke Berg, men hann redan innan albumdebuten bli tvåfaldigt Grammis-nominerad, öppna för Tiesto på arena-gig runt om i världen och haft internationella hits som "Alive" och "Boy".

Många är ögonen som tittar åt Adrians håll just nu, däribland några av dansmusikens allra största stjärnor som Tiësto, David Guetta, Avicii, Max Vangeli, Ferry Corsten, Sander van Doorn som alla tillhör den ständigt växande skaran Lux-supportrar.

Loaded har i åratal skämt bort sin klubbpublik med högklassiga liveakter, grymma DJ-bokningar från jordens alla hörn och oförglömliga kvällar. Med deras fingertoppskänsla, kärlek till musik och fest har de bidragit till att fylla tiotusentals med hjärtan av glädje och eufori! Nu bjuder de in till ett otroligt peppat och energifyllt danskalas.

Milk Collective är den nya generationen av up and coming klubbmoguler. De styr och ställer i Stockholm, både vid skivspelarna och bakom kulisserna. Gänget är på väg att växa ifrån att vara ett kollektiv och mer emot att bli ett musiksyndikat. Dom levererar attityd, attraktion och utförande vart dom än tar sig i Sverige. Gör er redo för ett smorgasbord fullt med delights. Dem levererar en skön blandning av djungelrytmer, fidget och köttiga elektroniska mästerverk.

Nik Rowan är killen som älskar med cd-spelarna och publiken. Har spelat på de klubbarna i Stockholm som är värda att nämna där han också har värmt för MRTN, Surkin, Vitalic osv. Han har en förkärlek till feta basslines och peppad house. Han är signad till Lenaf Records.

Fler akter tillkommer.

195 kr + förköpsavgift. Biljetter finns hos Tickster, Bengans, Sound Pollution, Record Hunter, Kulturhuset/Kulturdirekt.
Tid: 19-03 (Lör 29 Sep)
Ålder: 20 år

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Adrian Lux

Debaser Medis

Pris

195 kr

Websida

http://www.debaser.se/

Åldersgräns

20

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Stockholm, Medborgarplatsen 8

Spara intressen för Adrian Lux
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Adrian Lux

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Adrian Lux

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Restaurang Debaser Medis
Konsertrestaurang på Medborgarplatsen
Restaurang Debaser Humlegården
Musik, mat och sommar!
Restaurang Medis Kök & Bar
Tapas på Medborgarplatsen
Bar / Restaurang Bar Brooklyn
Debaser Hornstulls Strand
Nattklubb Collage
Born 1985, Reborn 2014
Jag söker
Laddar guider...