Evenemanget har varit

Daniel Norgren

Nattklubb / Konsert

Daniel Norgren

Daniel Norgren Red Bull Bedroom Jam-final på

Red Bull Bedroom Jam-final på Debaser Medis

Daniel Norgren & Red Bull Bedroom Jam-final

Den 8 december kommer fyra unga och talangfulla band uppträda på rockklubben Debaser Medis i Sverigefinalen av Red Bull Bedroom Jam, en musiktävling på nätet som går ut på att band laddar upp hemmagjorda musikvideor. Tävlingsjuryn bestående av Andres Lokko, Moneybrother och Patrik Forshage har under hösten röstat fram fyra delfinalister som nu kommer ställs inför publik i en livefinal. Vinsten består av inspelningstid i en högklassig musikstudio i London.

Mer än 200 band har sedan starten i juli laddat upp musikvideor där alltifrån mobiltelefoner till professionella videokameror har använts för att snickra ihop bidragen. Tävlingsjuryn bestående av de två musikkritikerna Andres Lokko och Patrik Forshage, samt artisten Anders "Moneybrother" Wendin, har under hösten röstat fram fyra stycken band som nu vunnit en plats i livefinalen.

De band som tagit sig till final, genom att leverera en helhet med starka låtar och fina och påhittiga musikvideor, är Safemode från Uppsala, Input från Söderköping, Sick Art från Göteborg och Klara & Drömmarna från Halmstad.

Utöver en plats i livefinalen har banden dessutom fått genomföra varsin livestreamad konsert från sina sovrum. Spelningarna har skett hemma hos en av bandets medlemmar och sänts live på tävlingens hemsida.

Den 8 december kommer de fyra banden ställas inför en livepublik och jury på Debaser Medis, för att visa att deras låtar och scenframträdande klarar en fullsatt rockklubb. Efter finalen bjuds publiken och finalisterna på en konsert med den kritikerrosade bluesartisten Daniel Norgren. Kom i tid!

Obs, tiderna är ej exakta, kom i tid!
20:00 Daniel Norgren
Daniel Norgren är ett rått one-man garage band. Han släppte debutalbumet "Kerosene Dreams " 2007. Ett album som innehåller 15 låtar och alla instrument spelas utav Daniel själv. Andra albumet Outskirt från 2008 slog upp de redan gläntande dörrarna till världen och förutom bokningen till 2010 års Way Out West stod han också som nominerad i 2011 års upplaga av Manifestgalan. 2011 släppte han "Black Vultures".

Ålder: 18 (20 efter konserten)
Fri entré

Lägg till en tagg
Arrangör av Daniel Norgren

Debaser Medis

Websida

http://www.debaser.se/

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Stockholm, Medborgarplatsen 8

Spara intressen för Daniel Norgren
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Daniel Norgren

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Daniel Norgren

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Restaurang Debaser Medis
Konsertrestaurang på Medborgarplatsen
Konsert Blues Jam
Lördagar på Stampen
Restaurang Debaser Humlegården
Musik, mat och sommar!
Nattklubb Spy Bar
Elektroniskt och rock på Stureplan
Konsert Blues Jam
S:ta Clara Bierhaus
Jag söker
Laddar guider...