Evenemanget har varit

Danko Jones

Konsert

Danko Jones
Debaser Medis

Danko Jones
+ Bombus
Ons 17 Okt

Den kanadensiska rocktrion Danko Jones som nu är aktuella i dokumentärfilmen "Bring On The Mountain" arbetar också med ett helt nytt album. Den efterlängtade plattan släpps i höst och följs av en europaturné som tar bandet till Debaser Medis i Stockholm den 17 oktober, Pustervik i Göteborg den 18 oktober och KB i Malmö den 20 oktober. Biljetterna släpps på onsdag kl 09.00.

Att de är världens hårdast arbetande band är ett epitet lika uttjatat som självklart. Torontos högexplosiva trio, med huvudpersonen Danko Jones i spetsen, har i mer än ett decennium skämt bort oss med en rad fulländade rockalbum. Därtill liveupplevelser starkare och intensivare än vad som borde vara möjligt. Med sin förkärlek till Sverige har vi genom åren dessutom fått en extra hög dos av bandet.

Nu aktuella i dokumentärfilmen "Bring On The Mountain" med historien bakom Danko Jones. Dokumentären som i dagarna släpps på DVD innehåller dessutom en kortfilm baserad på tre musikvideos, från senaste albumet "Below the Belt", där bland annat Elijah Wood, Ralph Macchio, Selma Blair och Lemmy Kilmister agerar.

För tillfället arbetar bandet med ett nytt album som släpps i höst. Det blir den första plattan tillsammans med nya trummisen Atom Willard, som tidigare spelat med Social Distortion, Angels & Airwaves, The Offspring och Rocket From The Crypt. Strax efter skivsläppet anländer Danko Jones till Sverige för spelningar i Stockholm, Göteborg och Malmö!

280 kr + förköpsavgift. Biljetter finns hos Tickster, Bengans, Sound Pollution, Record Hunter, Kulturhuset/Kulturdirekt.

Tid: 19-01 (Ons 17 Okt)

Ålder: 18 år

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Danko Jones

Debaser Medis

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Stockholm, Medborgarplatsen 8

Spara intressen för Danko Jones
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Danko Jones

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Danko Jones

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Restaurang Debaser Medis
Konsertrestaurang på Medborgarplatsen
Restaurang Debaser Humlegården
Musik, mat och sommar!
Restaurang Restaurang Jonas
Lyxigt på Fleminggatan
Restaurang Medis Kök & Bar
Tapas på Medborgarplatsen
Jag söker
Laddar guider...