Evenemanget har varit

Disclosure

Konsert

Disclosure

Disclosure Debaser Medis

Debaser Medis

Disclosure
Fre 8 Feb

Från Surrey kommer spridda skurar som till exempel Jimmy Page, Jeff Beck, Justin Hawkins i The Darkness och Peter Gabriel. Men viktigast av alla: garage-housens Disclosure. Duon består av de unga och talangfulla bröderna Guy och Howard Lawrence.

Disclosure låter väldigt södra London, men ändå nytt och eget. Deras post-dubstep är onekligen UK bass till punkt och pricka många gånger men ändå så experimenterar bröderna Lawrence med lekfulla melodier, fräscha synthar och lite kaxiga r’n’b-influenser i sina släpp. Sedan EP:n Carnival 2011 har vi även fått ta del av Tenderly/Flow som släpptes i februari 2012 och The Face från juni samma år.

Den första singeln som fått ordentligt genomslag utanför dansgolven är euforiskt underbara Latch som lade sig på tredje platsen på den brittiska danslistan och elfteplatsen på den vanliga. Duon har dessutom remixat Jessie Ware och ges ut av Joe Goddards (från Hot Chip) skivbolag Greco-Roman.

I inhemska The Guardian har man kåserat kring brödernas dynamik i duon. Finns där några likheter med hur Gallagher-bröderna hade det? Eller är det helt annorlunda beroende på vilken genre banden befinner sig i? I musikpressen finns mindre trams och mer substans i artiklarna. Där får vi veta att Guy och Howard 17 och 20 år gamla och att de tas på fullaste allvar i house- och garage-kretsar.

Nu väntar de internationella dansgolven med spänning. Få akter är mer emotsedda just nu och Latch har mer än en gång karaktäriserats som årets låt, så vi ses på årets dansgolv.

150 kr + förköpsavgift. Biljetter finns hos Tickster, Bengans, Sound Pollution, Record Hunter, Kulturhuset/Kulturdirekt.

Tid: 19-03 (Fre 8 Feb)

Ålder: 20 år

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Disclosure

Debaser Medis

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Stockholm, Medborgarplatsen 8

Spara intressen för Disclosure
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Disclosure

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Disclosure

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Restaurang Debaser Medis
Konsertrestaurang på Medborgarplatsen
Restaurang Debaser Humlegården
Musik, mat och sommar!
Restaurang Medis Kök & Bar
Tapas på Medborgarplatsen
Bar / Restaurang Bar Brooklyn
Debaser Hornstulls Strand
Jag söker
Laddar guider...